Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Sokszor próbálkoztunk, nem...

Sokszor próbálkoztunk, nem sikerült. Mi lehet a gond? (több infó lent)

Figyelt kérdés

Barátommal már nagyon régóta együtt vagyunk. Maximálisan megbízom benne. Már majdnem 4 hónapja próbálunk lefeküdni egymással. Minden teljesen jól megy (petting..) amíg fel nem kerül a gumi és megpróbál behatolni. Annyira fáj, hogy akármikor csinálja eltolom magamtól. A 4 hónap alatt már 10x biztos megpróbáltuk, de semmi változás nincsen.

El akarok menni orvoshoz, de attól tartok nem tud mondani semmi újat.

Örülnék, ha tudnátok segíteni. Esetleg saját tapasztalatokat írni.

Előre is köszönöm a válaszokat! (:

2011. nov. 8. 21:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

"4 hónap alatt már 10x"

Ez elég kevés,legalábbis szerintem.Neked még idő kell és sok próbálkozás,hogy ellazulj.Több előjáték,több "tágítás" kell.

2011. nov. 8. 21:55
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Azért az első fáj. Nekem legalábbis kegyetlenül fájt, pedig el voltam én lazulva, meg minden, de összeszorítottam a fogam, hogy hát jó, essünk túl rajta. Nem tudom sok lány mit vár az elsőtől, a legtöbbnek fáj. Van akinek nem annyira, ők mázlisok.

Viszont van olyan eset is, hogy a szűzhártya túl vastag, és egyszerűen a pasi nem tudja átszakítani. Ilyenkor a nőgyógyász simán segít. (ezt apám mesélte, hogy ő első barátnőjével így járt)

2011. nov. 8. 22:02
 3/12 timido ***** válasza:
100%

használjatok sikosítót is vagy nyálat.. én is elég száraz voltam, meg izgultam, meg nem tudom..És szépen lassan tegye be, először csak az elejét. stb.. pl mi úgy csináltuk, hogy amikor betette megkértem, hogy ne mozogjon, csak maradjunk úgy, hogy kitáguljak, aztán amikor beljebb ment megint megálltunk és csak hagytuk, hagy táguljak. Nem tette be teljesen,csak addig amíg énis élveztem.

Ha ti is így próbálgatjátok, akkor menni fog, mert én is elég szűk voltam, egy újam alig fért be.

19/l

2011. nov. 9. 07:15
 4/12 Chupachups ***** válasza:
0%
Utolso, es mennyit fejlodtel? 3-4 ujjad mostmar befer, talan az egesz oklod?
2011. nov. 9. 16:41
 5/12 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm mindenkinek a gyors válaszokat.

Biztos, hogy nem a nedvességgel van a probléma, használunk síkosítót és sok sok nyálat is.

07:15 ez egy jó módszer lehet, szerintem ki is fogjuk próbálni.

Még próbálkozunk 1x-2x a közeljövőben és ha nem sikerül, akkor biztosan elmegyek orvoshoz.

Ha még van valakinek tapasztalata, válasza, szívesen várom :)

2011. nov. 9. 17:00
 6/12 timido ***** válasza:

sok sikert! :) és ne ijedj meg ha fáj, nekem is fájt, ráadásul én fekete fiúval voltam elsőre..:) Ha vérzik ne ijedj meg, én is véreztem elsőre is és másodjára is. harmadjára már nem. viszont még mindig fáj elsőre amikor beteszi, és ha mélyebbre teszi, akkor először fáj, aztán már egyáltalán nem. próbáld elvonni a figyelmedet lentről. csókoljon meg pl.

És próbálj olyan pózba lenni, hogy teljesen elengedd az alsó részed. a lábaidat is. kapcsold ki teljesen. nekem is így sikerült, hogy próbáltam totál elengedi a lábaimat is. ki voltak nyujtva, vagy igazából ahogy kényelmes és el tudod engedni, úgy legyen a lábad.

a 7:15 ös voltam

2011. nov. 9. 17:49
 7/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm :)

Megkérdezhetem, hogy te hány évesen próbálkoztál? És kb. mennyi időbe telt (nap, hónap) amíg idáig eljutottál? :D

Előre is köszi.

Várok még válaszokat.

2011. nov. 9. 21:05
 8/12 anonim ***** válasza:

Szia.

Én is ugyanilyen helyzetben vagyok...:s

Ehhez igazából lelki erő kéne, már rájöttem. Próbálkoztunk pl előtte pipázgatással, iszogatással, hogy ne legyek annyira feszült, de hiába. Azt is olvastam sok helyen, hogy csak túlságosan rágörcsölök, lazuljak el,stb. Hát ha totál ellazulok, akkor is érzem azt a szörnyű fájdalmat, szóval sokra megyek vele... Néha már annyira elkeseredek emiatt:s Az egyetlen reményem a lidokain krém(ezt itt a gyakorin írta egy lány,aki hasonló helyzetben volt), kipróbáltuk, és egyszerűen nem hatott semmit! uyganúgy éreztem mindent...bár szerintem ez azért volt mert túlságosan rágörcsöltem, de még majd próbálkozunk vele.

Eygébként én is gondolkoztam már azon, hogy elmegyek orvoshoz,de attól is félek-.-

Ne add fel, egyszer úgyis túlesünk rajta:D Gondolj arra, hogy már mennyire jó lenne egy vad,szenvedélyes szeretkezés a barátoddal:p

2011. nov. 9. 22:09
 9/12 timido ***** válasza:

én 18 éves voltam. Előtte soha nem ujjaztam magam, mert nekem nem izgató. Soha nem hatottam magamra.Így ő volt az első, aki beljebb merészkedett. :) Ő egy másik fiú volt, vele nem történt meg, ő csak próbált tágítani, hogy meg tudjon történni. kb 1 hónapig. aztán már befért 2 ujja. aztán véget ért ez akapcsolat. elköltöztem, meg egyetem meg stb..

aztán itt megismertem a néger srácot, nagyon tetszik, nagyon vonzódom hozzá. :D

ő nem tudta hogy szűz vagyok. Voltunk együtt de nem történt meg. Nem is ujjazott. Aztán amikor oda került a sor, akkor mondtam neki, hogy még nem voltam előtte úgy senkivel. Kb másfél hónap telt el úgy, hogy teljesen érintetlen voltam.

Aztán akkor este sok sok nyálat használtunk, meg kapcsolt ilyen romantikus zenét, villany leó, és romantika meg csók, és ha úgylátta, hogy elég tág, megpróbálta. ha nem sikerült, akkor az ujjával megnyállal tovább tágította, aztán amikor sikerült betennie a végét, akkor megált, csak ott tartotta, hogy tudjak tágulni. És így ment egész este:D Nem tette be mélyre, csak úgy a feléig. egész este ő volt felül. még a következő alkalomkor is (kb 4 nap telt el a 2 alkalom között)

a 7:15 ös voltam

2011. nov. 10. 07:27
 10/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen :)

Aj ne is mondd, már nagyon szeretnék tényleg igazán együtt lenni a barátommal. Kár hogy odáig az út ilyen kemény.. :/ neked is drukkolok :)

7:15 köszönöm, hogy leírtad :D Remélem nekem is úgy fog menni mint neked. (:

2011. nov. 10. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!