22 éves szűz pasi vagyok, előreláthatólag az is leszek még elég sokáig, nincs senki aki szóba jöhetne, nameg kocka kinézetű vagyok. Ideje már mennem örömlányhoz?
Egyetemista lányok vannak az ilyen rosszlanyok.hu-n, meg az összes ilyen oldalon is szerintem. Egyszer buszon véletlenül hallottam egy telefonbeszélgetésből egy kis részt, annyi volt, hogy "xy-kor már fogadok valakit, z-kor már szabad vagyok", rögtön rájöttem mi folyik itt :D Éppen ezért vigyázni kell az egyetemen a csajozással, ki tudja mennyi ilyen kétes erkölcsű lány van, de akkor is vigyázni kell, amikor kuncsaft vagy náluk, ha látja, hogy nem a leghatározottabb ember vagy, elkéri előre a pénzt és elküld a faszba, ha nem mész el akkor ugyebár elkezd sikítozni, hogy megerőszakolták :D
A mercis csávó sztoriról meg annyit, hogy nem a legmeggyőzőbb. Beültettek egy alapból valamennyire úriember kinézetűt, aki konferenciára akart menni, senki se gondolná, hogy az erdőbe viszi oszt feldarabolja, így volt Patrick Bateman is sikeres. Ettől függetlenül valóban számít a kinézet, hallottam olyan sztorit, jól kinéző csávó ronda kövér csajjal, ott próbálta rejtegetni, égett szegény, mint a Reichstag. Ki a f*sz akarna ilyen szituációba kerülni, nemtől függetlenül?
22.dik hozzászolo
"Aki 22 évesen szűz,az igenis hogy egy vesztes"
őőőőő miért is?
vannak olyanok akik még nem találták meg azt akivel lefeküdnének,de akkor már vesztesek mi?
Szánalmas vagy a véleményeddel együtt
"Én ígyis havonta 60 ezret iszok el kb, cigiről már leszoktam az szerencsére nem szopja a pénzem, de akár ha kell teljesen lemondok az alkoholról és ezt a 60k-t bnőre költöm, de hol lehet találni ilyen egyetemista csajt??"
Hallod, tudom, hogy nem tartozik szorosan a kérdéshez, de nem k*rva sok ez egy kicsit? Hogy tudsz annyit elinni havonta, diákként? Felejteni próbálsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!