Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 22 éves szűz pasi vagyok,...

22 éves szűz pasi vagyok, előreláthatólag az is leszek még elég sokáig, nincs senki aki szóba jöhetne, nameg kocka kinézetű vagyok. Ideje már mennem örömlányhoz?

Figyelt kérdés
2012. jan. 1. 16:48
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:

Megint válaszolok neked sokadszorra. Azzal nem mész semmire ha itt sajnáltatod magad. Elmondom mi a véleményem, hogy egy be...ri vagy nem mersz elmenni egy prostihoz, ha olyan biztos lennél a dolgodban már rég elmentél volna egyhez.

Azzal meg ne is hitegesd magad, hogy a ronda srácoknak nincs csajuk, ez nagyon nem igaz, és egyre inkább azt látom, hogy így van.

Nem tudom, talán hiányzik belőled valami. Egyébként belőlem is csak nem tudom, hogy mi, én eddig több év alatt nem jöttem rá erre.

2012. jan. 4. 17:12
 32/54 anonim ***** válasza:

30-as! Hát pedig volt egy srác aki szerintem elég csúnya szegény, mégis barátnőmmel van, mert neki meg tetszik. Kinek mi a csúnya és mit lát meg benne. Volt olyan munkatársnőm akinek többféle pasija volt, mondván ő minden férfiban meglátja a szépet. Nálam nem így műxik, de én sem olyannal vagyok aki régen zsánerem volt, mégis beleszerettem, na nem első látásra, de 1-2 hónap ismerkedés után rájöttem szerelmes vagyok. Ez tart a mai napig 3 éve ugyanúgy imádom! :)

Mellesleg csúnya lányok is vannak, akkor ők is maradnának egyedül? Olyannak kell írni, aki nem a legszebb lányok kategóriába sorolandó. Próbálkozni kell. Akkor is jobb mint k..vázni, szerintem.

2012. jan. 4. 17:18
 33/54 anonim ***** válasza:
17:18 Csúnya alatt én azt értem, aki egy lánynak se tetszik, mert ilyenek is vagyunk elég sokan. A csúnya lányokról annyit, h nekik se kell csúnya pasi, akkor inkább egyedül maradnak (de nem kell egyedül maradniuk általában, mert férfiak közül olyan is van, akinek nem a külső a legfontosabb).
2012. jan. 4. 17:34
 34/54 anonim válasza:

rondarandi.hu

Amúgy hasonló cipőben járunk

A szöveged az megvan, és egy csajnál ez nagyon sokat számít.

Ne szórakozóhelyen ismerkedj hanem mondjuk ha egyetemista vagy akkor úgy natúr odamehetsz a csajokhoz - persz már kicsit lejjebb kell vennd a lécet, ne a szuperszexy nagymell vöröshöz menj hanem az átlagos magányos lányokhoz

hidd el ők egy fiúra várnak mert eddig nekik sem volt senkijük

igaz mondani könnyű - én inkább félénkséggel küszködök

üdv 20F szintét koczka

2012. jan. 4. 18:00
 35/54 anonim ***** válasza:
Rondarandi.hu-n ugyanúgy nem írnak vissza. Ott mondjuk nem tom, mire számítanak.
2012. jan. 4. 18:18
 36/54 A kérdező kommentje:

rondarandi.hu ? mi ez? Nem tom hogy vagytok vele de engem demoralizál ha még egy ronda csaj is teljesen leszar. Ha egy bombázó elküld melegebbre, akkor azzal úgy megvagyok, hogy nyilván Angelina Jolie szintű nőktől mit járjak, csodát?

Átlagos csajoknál is előszeretettel próbálkozok, bár ott már szarabb a visszautasítás. Párszor próbálkoztam szerintem csúnyább csajoknál is, de azok tényleg önbizalomrombolóak ha azoknak se kell az ember, akkor inkább várja továbbra is a csodát :D

2012. jan. 4. 18:30
 37/54 anonim ***** válasza:

Én is úgy bírom az olyat, amikor csúnya csaj várja az alfahímet, aki nem az, azt meg lenézi. Én se vagyok valami szépség, szemüveges vagyok(bár mondjuk hipster szemüveg azt jobban tisztelik), pattanásos voltam, most is előjön egy pár, és soknak megvannak a nyomai(ilyen folt szerűségek), nagy fülem van, a hajamnak el kell takarni, így nem lehet menő douchebag hajam, enyhe tölcsérmellkas(bár azt nem látják).

Na mindegy, szóval a sztori az, egyetemen vagyok, nincs máshol hely, így beülök egy ikerpár mellé, nem voltak valami szépek, kicsit nyers arcvonásaik voltak, véknyak, de így semmi seggük se volt, én lehet így is megkúrtam volna őket, szóval nem lehet azt mondani, hogy irreális standardjaim vannak. Rögtön amint oda ülök nem elkezd sugdolózni, hogy "akkora fogyatékok vannak itt". Nem vagyok az az alfahím, nem szóltam nekik semmit, kis csoport volt, így talán jobban is tettem.

Most majd jönnek a nagy bölcs nőstények, mondják a bölcsességeiket, hogy hogyan lehet ezen változtatni, ami úgy ennyiből áll "herp ne legyél lúzer, nézz ki jobban, derp", így előre is megköszönöm, meg lett változva az életem.

2012. jan. 4. 19:05
 38/54 mountain válasza:

Húúú!! A társkereső oldalakról regényeket tudnék írni. Tudjátok mi van ott? Mit vettem le? Az ott lévő csajok kb 50%-a csak szórakozik,méghozzá igen keményen. Élvezi hogy dicsérgetik,nyomulnak rá, egy ideig elszórakozik aztán többet nem ír vissza.

A maradék 50% -ból 20%-kb a Brandenburgi őrgrófot várja gazdagság tekintetében,20%-meg az Adoniszt.

Marad 10%-aki esetleg komolyan gondolja.

A kérdezőnek meg csak annyit,hogy hiába oltottak le már vagy 100 X , akkor is azt mondom, hogy majdnem minden a külső,meg hogy mennyi pénzed van,ha van akkor jól tudsz kinézni a született tulajdonságaidat tudod kompenzálni jó rucikkal,amikben jól nézel ki,jó kis verdával,amelyik kiemel a tömegből, és akkor van esélyed a csúnyaság ellenére is. Ennem bizonyítására leírok itt nektek egy német országban végzett kísérletet.

Egy tök átlagos pasit,olyat akiből 12 egy tucat,felöltöztettek divatos,drága ruhába,öltönybe,beültették egy fullos Mercibe,és az volt a feladata, hogy látványosan kavircoljon a városban,majd leállva az út szélére nőket szólítson meg azzal az ürüggyel, hogy konferenciára jött de nem tudja hol van a szálloda,ahol a szobája le van foglalva, és nem ismeri a várost,és megkéri a hölgyet kísérje el oda, és utána vendége egy kávéra a szobájában.

Sejtitek mi volt az eredmény?

10-nőből 7-azonnal igent mondott,1-vacilált rajta, és csak azért nem ment vele,mert fontos dolga volt,mindössze kettő mondta azt, hogy bocs nem!

Tehát ha azt az egyet is bele veszem,akinek fontos dolga volt akkor 10-ből 8-simán elment volna vele.

Mikor megkérdezték tőlük, hogy ugyan mondják már meg,miért ültek volna be egy ismeretlen autójába,mikor az akár el is rabolhatná őket,akkor csak annyit tudtak rá mondani, hogy ők erre nem is gondoltak, és azért mentek volna el vele,mert olyan jól nézett ki, és olyan kellemes benyomást tett rájuk.

Na,erre írjatok valamit,ha tudtok!

2012. jan. 6. 09:21
 39/54 anonim ***** válasza:
ne foglalkozz semmivel qrvázz csak, úgy se kerül több pénzbe, mint egy barátnő,vagy havonta adsz egy egyetemista lánynak 30-40 ezret, és gyakorlatilag a barátnőd,csak nem kell érzelgősködnöd vele
2012. jan. 6. 11:27
 40/54 mountain válasza:
Na,ez nem rossz ötlet,csak annyi a bibi,hogy ez is pénzbe kerül!!! De ha van ennyid,amit 1-hónapba nélkülözni tudsz,akkor ez nem rossz tipp.
2012. jan. 6. 13:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!