Szűz fiúhoz tanácsok? 21/L
Figyelt kérdés
Elképzelhetőnek tartom h a páromnak még nem volt szexuális kapcsolta. Az érdekelne lányok h mik a tapasztalataitok?Hogyan viszonyuljak? Mennyi idö alatt rázodik bele? Hamar elélvez-e vagy egyáltalán nem? előre is köszi2011. nov. 8. 17:39
1/20 anonim válasza:
Bátran :) Itt minden teljesen egyénfüggő. Ha nagyon bizonytalan, irányíts te, de egyébként bátorítsd. Ennyi.
20/F
2/20 anonim válasza:
megis mibol allapitod meg h nem volt? komolyan erdekel.
3/20 A kérdező kommentje:
abbol következtettem erre h az elsö csoknál is elég érdekes volt..kb mint aki még soha nem csinálta.meg érzem rajta h ha ugy érek hozzá mintha összerezdülne, vagy mintha feszélyezve érezné magát.
2011. nov. 8. 17:44
4/20 anonim válasza:
Igen,ezek a jelek arra utaltak,hogy nagyon ritkán vagy sohasem volt még nővel.Nálam is ezek a jelek vannak.De vigyázz rá,nehogy megerőszakold a fiúdat :D
5/20 anonim válasza:
és mégis hányéves.???
psuzta kiváncsiságból..;)
6/20 A kérdező kommentje:
isten örizz h megeröszakoljam..:D..ha tényleg nem volt még növel annél jobban fogok rá figyelni h jo legyen neki,és mindent meg fogok tenni h pozitiv élményként maradjon meg számára..egyébként 22 és nagyon jo pasi szoval nem is értem.
2011. nov. 8. 17:55
7/20 anonim válasza:
hm...ezek szerint ha összerezdült, meg feszélyezve érezte magát, nem is ő szedett fel?:) vagy hogy volt, mesélj röviden :D
csak mert hasonló kvalitású vagyok ezek alapján, ugyanúgy 22, és ugyan 1x csókolóztam 1 csajjal, de sztem jó volt, semmi negatívat nem kaptam, azt nem mondom hogy jó pasi vok, nem akarok nagyképűnek tűnni XD
8/20 A kérdező kommentje:
valoban nem ö szedett fel..elég sokéig huztuk ezt a közeledés dolgot..mentek az smsek..aztán ugy gondoltam h nem várok tovább és megcsokoltam..és most itt vagyunk..és imádom
2011. nov. 9. 14:44
9/20 anonim válasza:
Ez nem függ össze a szépséggel....ha valaki visszíhúzódó, és szerény típus, továbbá félős, akkor hiába akármekkora jó pasi, simán lehet szűz 22 évesen is.
10/20 anonim válasza:
Miért nem kérdezed meg tőle, hogy volt-e már barátnője?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!