Szűz fiúhoz tanácsok? 21/L
miért nem kérdezel rá, hogy szűz-e?
őt nem zavarja, hogy te már sokkal több partnerrel rendelkezel?
Mióta vagytok együtt, hogy még nem jött elő a téma? Mármint, ha beszélgettek úgyis kiderül, hogy szűz e még. :)
Amúgy az, hogy gyorsan el fog e menni, vagy sem, nem lehet így előre megmondani. Attól függ. Az én barátom gyorsan elment, kb ahogy berakta, de aztán újból felállt neki, kb nem is kellett semmit várni. Viszont van egy haverom, akinek pont az ellenkezője lett. Annyira izgult, ideges volt, teljesíteni akart, hogy nem tudott elmenni. Ahogy múlik az idő egyre jobbak lesznek, és azért is jó a szűz pasi amúgy, mert akkor saját magad ízlése szerint formálod. Nincs berögzült hülyesége, amit az előző barátnője így meg úgy csinált, szeretett. Te alakíthatod. :)
Legyél türelmes, éreztesd vele, hogy tök rendben van, jól csinálja a dolgokat és akkor megjön az önbizalma. :)
27/n
Nekem a mostani barátnőm az első és én is féltem az első alkalomnál, hogy hátha valamit elrontok. Én is azt mondom, hogy ne éreztesd vele ha ügyetlen, vedd át a vezető szerepet, vedd kézbe a dolgokat :D gyorsan bele lehet jönni, 1-2 alkalom után már menni fog neki biztos. Az, hogy hamar elélvez-e, az egyén függő. Nálunk pl sokszor probléma, hogy közel órás menetek vannak + az előjáték és sajnos előfordult már,hogy abbahagytunk mielőtt elmentem volna, pedig teljesen fel vagyok izgulva.
ez sokszor már idegesítő. Hajrá :)
De jó egyesek milyen aggályos dolgokon tudnak agyalni...
Lassan összedől az ország stb... és az a legnagyobb gondod,hogy a szűz pasid hogyan érzi magát.Én a helyedbe otthagynám,ha nem érzel iránta erősebb kapcsolatot és hozzád hasonló,tapasztaltabbal lennél együtt
Akkora hülyeségeket írkáltok ti lányok hogy csak na.
Nekem barátnőm azt csinálta hogy megszokjam a jelenlétét hogy sokat smárolt fogdosott meg ilyesmik mikor senki nem látta. :D És megszoktam hogy folyton hozzámér sőt én is elkezdtem emiatt viszonzásból taperolni.
A szexet is ö provokálta ki egy szó se esett róla nem volt eltervezve. Szó szerint rámászott. vigyorgott meg hülyéskedett és emiatt nem voltam olyan gátlásos. A többi már megy magától mindenkinek. Bár szerintem egy kis alkohol is megtöri a feszültséget.
Levakarni nem lehetett többet barátnőmről.
Nem volt valami tapasztalt de mégis vele volt a legjobb szex életemben. Ennek pedig már sok sok éve.
Hát de am kajak :D ez a baja a lánynak,hogy szűz a pasija... pffff.
M.O.-t eladták szégyen ez az ország.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!