Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Én szeretném a barátnőm még...

K4lm0p1r1n kérdése:

Én szeretném a barátnőm még nem biztos benne. Tanácsok?

Figyelt kérdés
szóval én már nem vagyok szűz (18 f) de a barátnőmnek én vagyok az első barátja és fél éve vagyunk együtt... ő is 18 éves... én már nagyon szeretnék lefeküdni vele, de ő még nem biztos benne... hogy tudnám egy kicsit magabiztosabbá tenni? elég félénk lány ezért a hasonlóak félénk lányok tanácsait szívesen látnám... orálra esetleg van esélyem vagy inkább hagyjam hogy lassacskán hagyja magát? csak ÉRTELMES válaszokat kérek. előre is köszönöm.
2011. máj. 5. 17:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Sehogy, hagyd, hogy megérjen a feladatra. Amíg nem biztos benne, úgyse lesz jó neki. Ne erőltesd, ez az ő döntése kell legyen.
2011. máj. 5. 17:53
 2/5 anonim válasza:
50%
ha nem csináltátok még orálisan ne feküdjetek le. először azt mert akkor már ha lefekszetek nem lesz olyan félénk, már megismerkedtetek egymással OTT meg amúgysem lehet egyből azzal kezdeni. először elégítsétek ki egymást orálisan hidd, el így sokkal jobb lesz (és már ő sem lesz anniyra félénk) :)
2011. máj. 5. 17:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Tényleg ne erőltesd. Mi értelme van rávezetni? Ha szereted akkor hagyd, hogy magától jöjjön a dolog.
2011. máj. 5. 17:56
 4/5 anonim ***** válasza:
51%

Már miért ne lehetne orális szex nélkül lefeküdni, ez megint milyen baromság már...

Kérdező ismerkedtetek egyáltalán egymás testével? Aludtatok együtt? Nem mindegy ugyanis... Egyébként meg ezt erőltetéssel nem lehet elérni, szépen fokozatosan, és óvatosan közeledve kell haladni, és csak annyit tenni, ami jól esik. Én is elég félénk voltam, de amikor már együtt aludtunk, akkor természetesen simogattuk egymást, először csak ruhán keresztül, aztán fokozatosan mentek tovább a dolgok. Nekem személy szerint az még rosszabbul esett volna, ha a barátom azt várja el, hogy én majd rögtön itt orálisan kényeztessem... És azt tartsd szem előtt, hogy először neked kell adnod, ha ő félénk, nálunk is kezdetben lent csak a barátom simogatott engem, és igazából jól esett, hogy ő nem kért cserébe semmit, fel sem hozta soha, hogy csináljak már én is valamit, amikor én úgy gondoltam akkor már én is simogattam őt.

2011. máj. 5. 18:27
 5/5 A kérdező kommentje:
kedves utolsó. én sem várnám el tőle hogy ő adjon valamit :) mivel neki ez lenne az első természetes hogy neki legyen most jó, utána majd mindkettőnknek :) aludtunk már együtt amúgy, a ruhán keresztül simogatás az mindennapos, de úgy gondoltam hogy most megpróbálom majd egy kicsit kényesztetni és akkor előbb utóbb nem fog félni sem tőlem, sem a testiségtől :) köszönöm a válaszokat.
2011. máj. 5. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!