Én szeretném a barátnőm még nem biztos benne. Tanácsok?
Már miért ne lehetne orális szex nélkül lefeküdni, ez megint milyen baromság már...
Kérdező ismerkedtetek egyáltalán egymás testével? Aludtatok együtt? Nem mindegy ugyanis... Egyébként meg ezt erőltetéssel nem lehet elérni, szépen fokozatosan, és óvatosan közeledve kell haladni, és csak annyit tenni, ami jól esik. Én is elég félénk voltam, de amikor már együtt aludtunk, akkor természetesen simogattuk egymást, először csak ruhán keresztül, aztán fokozatosan mentek tovább a dolgok. Nekem személy szerint az még rosszabbul esett volna, ha a barátom azt várja el, hogy én majd rögtön itt orálisan kényeztessem... És azt tartsd szem előtt, hogy először neked kell adnod, ha ő félénk, nálunk is kezdetben lent csak a barátom simogatott engem, és igazából jól esett, hogy ő nem kért cserébe semmit, fel sem hozta soha, hogy csináljak már én is valamit, amikor én úgy gondoltam akkor már én is simogattam őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!