Már engem is zavar, de betegesen utálom az életművészeket, füveseket, volt barátnőm miatt. Tanácsok?
hát elhiszem...
én is utálom az ilyeneket szintén a barátom miatt, van egy két ilyen haverja és teljesen megkattan ha velük lóg, olyankor teljesen kifordul magából szó szerint úgy viselkedik mint egy állat.
Nem arról van szó hogy nem lehet bulizni, meg jól érezni magunkat, de ez a fajta viselkedés...hát én nem tudom tolerálni és mást sem tudok arra buzdítani, hogy tolerálja.
Neked nem ilyen lány való. Nincs igaza az utolsónak. Kevés az ilyen ember. Maradj meg ilyennek és legközelebb ne egy liberális tyúkot szedj össze.
18/L
Így van felejtsd el ezt a lányt.
én nem származom hűde jó családból, de ennek ellenére én is utálom azt a réteget, akikről te beszélsz - ebből is látszik, hogy nem csak neveltetés és család kérdése az egész, hanem egyéniségé. Ennek a lánynak pedig ilyen az egyénisége, a természete, amin nem lehet változtatni. Az emberek amúgy sem nagyon szoktak változni. Annak idején miért verődött ilyen közegbe? Mert magához közelállónak gondolta, a saját lelkiségét találta meg. Papolhat hogy így megváltozott meg úgy, de látod hogy csak rizsa.
Jobb, hogy most mutatta ki a foga fehérjét, mint később.
Szerintem felejtsd el, az ilyen lumpen, és az is marad. Ezt nem lehet egy emberből kinevelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!