Zavar ha utánoznak?!
Nem, nem zavar. Miért is zavarna? Ha utánoznak azt jelenti tetszem nekik...
Szerintem gyerekes dolog ezen kiakadni...
21-L
Azelőtt mindig magassarkút elegáns cuccokat hordott amik illettek hozzá, és jól álltak neki. Most meg elkezdi ezeket cicanadrág normál pólóval, a csőnadrág, bokacsizma meg ilyeneket amik nem állnak jól neki, mert az alakjához sem illik.
Ő 17, én 18
Erre csak annyit tudok mondani,hogy az átlagos emberek átlagos ruhákat hordanak.Teljesen mindegy milyen márkájúak,színűek,mennyire trendisek,hisz tök ugyanaz mind.Én a pénztárcámnak megfelelően öltözködöm,s ha kivételesen azt hiszem véletlenül,hogy na ilyenem csak nekem van,2óra múlva meglátom máson is ugyanazt a ruhadarabot,vagy kiegészítőt :D
Szerintem ha milliárdos lennék,sem hordanék gucci-t meg dior-t,addig marad az ugyanolyan ruha,ami tömegcikk és mindenkinek van:)))
Annyira nehéz egyénien öltözködni,főleg,hogy gyér a kínálat,amire nincs kereslet a fizetések miatt,azt meg amúgy sem látjuk:)
Szerintem ne akadj ki rajta,a barátnőd is majd megtalálja a saját "stílusát".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!