Titeket nem zavar ez a FuckYeahGyik?!
Figyelt kérdés
Nekem tetszett eleinte, jókat nevettem, mert valóban vannak hülye kérdések :D
De most már annyira erőltetett és emiatt még nagyobb bunkók itt a válaszadók, mert azt hiszik marha poénos.. és én speciel már nem is merek kiírni ide egy kérdést se, mert nem akarom a FuckYeahGyik-en látni az én kérdésemet..
2011. júl. 28. 12:03
1/14 anonim válasza:
az értelmes kérdésekre ált értelmes válaszok jönnek,tehát ne kérdezz hülyeséget..ennyi
2/14 anonim válasza:
Nekem nehezemre esik elhinni,hogy azok a képek tényleg valós kérdésekről vannak.Szerintem csak van egy sablonjuk,abba beleírkkálják ezt a sok sz@rt és felrakják.Szerintem baromira nem vicces.Ami még ki tud idegelni az a szilvásbuktás baromság ha valaki megkérdezi,hogy mit csináljon.A szilvásbukta amúgy is undorító ízű.
3/14 A kérdező kommentje:
Aztaa végre valaki, akit rajtam kívül is idegesít a szilvásbuktás beszólás.. :D
2011. júl. 28. 12:13
4/14 anonim válasza:
Nem akarok megsérteni senkit, de vannak olyan analfabéta emberek akik megnevettetik kérdéseivel/válaszaival a népet. Szerintem hasznos az oldal, legalább jót röhögök. :D
5/14 anonim válasza:
Pedig sok ilyen kérdést raknak fel,általában poénból de az már kezd unalmas lenni,ha valaki poénkodni akar menjen a humor kategóriába,mert ugyebár az is van.
6/14 anonim válasza:
Még hogy nem valódi kérdések!!!
Ne viccelj!!! Minden nap belefutok ilyenbe. Elég a főoldalon böngészni. Alábecsülöd az embereket.
Az elsőnek meg igaza van. Nem kell hülyeséget kérdezni, és normálisan kell fogalmazni. Azt hiszem ez azért minden általános iskolát végzett embertől elvárható. Aki meg még/már nem végezte el, azt ne itt kérdezzen.
A szilvásbukta pedig jó!
7/14 anonim válasza:
Én nem szeretem a szilvásbuktát. Sőt semmilyen buktát nem szeretek, de a szilvásgombócot se.
8/14 anonim válasza:
Akkor te kapsz túrosat.
:-D
Vagy amit szeretnél.
9/14 anonim válasza:
Mostanában nem szoktam olvasni, de régen volt, hogy jókat láttam rajta. A humor kategória meg úgymond szart sem ér, mert az ott lévő kérdsek 99,8%-a még a szótárban sem látta a "humor" szót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!