Titeket nem zavar ez a FuckYeahGyik?!
Nekem tetszett eleinte, jókat nevettem, mert valóban vannak hülye kérdések :D
De most már annyira erőltetett és emiatt még nagyobb bunkók itt a válaszadók, mert azt hiszik marha poénos.. és én speciel már nem is merek kiírni ide egy kérdést se, mert nem akarom a FuckYeahGyik-en látni az én kérdésemet..
Nem zavar, nem is érdekel az egész. Régebben nézegettem azt az oldalt, mert tényleg a hülye kérdések kerültek ki, vagy a vicces válaszok, amik így poénosak is voltak. De már jó ideje az van, hogy idejön a sok hülye, feltesz valami barom kérdést, rögtön nyomja a print screen-t, és küldi be a saját kérdését. Szánalmas.
Én meg nem vagyok szívbajos az ilyen kérdéseket kapásból jelenteni a moderátornak, mert ez az oldal marhára nem az ilyen baromkodásra való. Van itt elég hülye anélkül is.
Na én ilyenre gondoltam.. a kérdéssel szerintem abszolút semmi baj, de néhány válaszadó tapló paraszt és azt hiszi jó fej.. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!