Titeket nem zavar (ez a szingliknek szól)?
Ez szerintem minden illemtudó embert zavar, akár egyedülálló, akár nem.
Engem is rohadtul idegesít, mikor a közelemben élik az intim életüket egyes párok. Nyalják-falják egymást, cuppognak, majd' egymásba bújnak, még jó, hogy nem kezdenek el dugni mindenki előtt. Amikor tömeg van és a járművön szardíniaként utaznak az emberek még olyankor se zavartatják magukat, sőt, múltkor az aluljáróban az előttem menő fiatal hapsi a csajszi pólója alá nyúlt és a melleit markolászta. Nem értem az ilyeneket. Én borzasztó feszélyezett lennék, hogy körülöttem a többi ember látja-hallja, hogy a párommal csókolózom. Egy kedves puszi meg a kézen fogva sétálás, átölelés még oké. De a többi csak két emberre tartozik, senki másra.
Különben sok országban, főleg Ázsiában, teljesen elfogadhatatlan az ilyen viselkedés, az ottani illem tiltja, sőt, van, ahol még kézen fogva se sétálgathatnak a párok.
Még a munkahelyemen is volt két szerelmespár / ott ismerkedtek össze /, akik a kollégák előtt hosszan smároltak, még én éreztem magam kellemetlenül, mikor kerülgetnem kellet őket. Na, ez aztán végképp nem illendő!
Viszont van egy másik pár is, ők sokkal kulturáltabbak ezen a téren / is /.
OMG! ez nem azért bunkóság, mert a szegény szingliknek fáj a kicsi szívük, ha rájuk néznek, hanem mert alapvetően neveletlen dolog az utcán vagy a buszon nyalni-falni egymást. ízléstelen és senki sem kíváncsi rá, mi több, valakit még zavarba is hozhatunk ezzel.
ennyi erővel én túlsúlyos nőként kiírhatnám, hogy kedves duci lányok, titeket nem zavar az, h vékony nők is mászkálnak az utcán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!