Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm szülei nem engedik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

K4lm0p1r1n kérdése:

A barátnőm szülei nem engedik hogy nálam aludjon a barátnőm. Tanácsok?

Figyelt kérdés
18 éves a barátnőm és én is. 8 hónapja vagyunk együtt. A szülei nem engedik hogy nálam aludjon. Olyanokkal érveltek hogy nem akarnak még gyereket, meg szerintük korai és hogy amíg náluk lakik addig az van amit ők mondanak... egyéb hasonló sületlenségekkel egybe kötve. Van valami tanácsotok hogy hogyan tudnánk ezt megoldani? Szeretne nálunk aludni, én is szeretném ha itt aludna. A szülei nem túl engedékenyek, és nem szeretném ha a barátnőmön csattana az ostor. Amikor a szüleivel beszélt, egyedül volt, én nem voltam ott. De délutánonként simán elengedik, elég hosszú időre is. Az értelmes válaszokat előre is köszönöm.
2011. jún. 5. 11:44
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A szülőkkel milyen a kapcsolatod? Szerintem jobban meg kellene téged ismerniük, hogy a lányukat rád bízzák. Az, hogy elengedik veled délutánonként, lehet a bizalom jele is.
2011. jún. 5. 11:47
 2/10 anonim válasza:
100%
a bnőd szüleiknek be kell nyalni..igy megy ez:D de téll mindent tegyél meg csináld azt amit akarnak te legyél a kedvenc és hog bizzanak benned(:
2011. jún. 5. 11:48
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
velem i ez volt a helyzet, csak nálam durvábban majdnem 2 évig jártunk.. a szüleim elég régimódiak. Mindig érjen a lány időben haza, kedveskedj vmivel a szüleinek, pl ha névnapjuk van vigyál virágot,csokit. Beszélgess velük, h ha a lánynál vagytok, és mond el nekik h tisztességesek a szándékaid, szereted a lányukat. Ennél többet szerintem nem nagyon tudsz tenni. 20/L
2011. jún. 5. 11:51
 4/10 A kérdező kommentje:
elég keveset vagyok a szüleivel, de szerintem jó a kapcsolatunk. én nem vagyok egy benyalós fajta szóval úgy igazából azt sem tudom hogy kezdjek neki. :D
2011. jún. 5. 11:51
 5/10 anonim válasza:
Hát, elég hülyén hangzik, de amit nem tudnak az nem fáj. Én is így vagyok ezzel, csak ráadásul én 19 éves vagyok. Hiába próbáltam velük beszélni, hiába próbáltuk a barátommal közösen meggyőzni őket, semmi! Nagyon szerettem volna ott aludni, háát mivel belefáradtam a sok könyörgésbe, azt mondtam, barátnőmnél alszom...
2011. jún. 5. 11:54
 6/10 anonim ***** válasza:

Bocs, de tegyük fel, hogy a szülei nem teljesen hülyék, és levágják, hogy miről van szó. Nem ma jött le mindenki a falvédőről...

Ezzel annyi a baj, ha lebuknak, (meg te is) az életben többé nem találkozhat "azzal a szemétládával, aki rossz útra viszi az ő ártatlan pici lányukat".

A szülők, úgy gondolom, még nem tudnak arról, hogy a lányuk nem szűz, szerintük nem éltek nemi életet, azért mondják, hogy ők még nem akarnak unokát.

Azt ők is tudják ám, hogy a gyerek fényes nappal is megfogan.

Esetleg vágd az arcukba, hányszor, milyen pózban, és mennyire d.gtad meg a lányukat, és hogy neeeeem kell félteni az ártatlanságát, me' akkor se volt neki, mikor összejöttetek.

Aztán lehet csomagolni, és viheted haza. Örökre.

Amíg otthon lakik, és a szülei tartják el, addig nem sületlenség, hogy be KELL tartani az otthoni játékszabályokat. Ha nem engedik ott aludni, hanyagoljátok a témát, és találkoztok nappal, meg időre hazaviszed.

Nekik ez a nevelési elvük, és abszolút nem fogja őket érdekelni, hogy ti erről mit gondoltok és mit nem.

Ha nem tetszik, elmentek dolgozni, beköltöztök egy közös albérletbe, és annyit alszotok egymás mellett, amíg rá nem untok a másikra.

Ennyire egyszerű!

2011. jún. 5. 12:05
 7/10 A kérdező kommentje:

utolsó:

és bevállt? nem voltak nagy előadások utána?

2011. jún. 5. 12:07
 8/10 anonim ***** válasza:

Az én szüleim is ilyenek voltak,ez odáig fajult,h buliba se engedtek el soha.Hát fogtam magam és kimásztam a tetőn meg volt,hogy az ablakon is.Sőt én vonatra is ültem,beetettem őket,hogy bnőmnél alszom és a szülei még falaztak is.Jaj de izgis tinikorom volt ahhh visszasírom :D

Anyámék a hülye engedetlenségükkel és bizalmatlanságukkal elérték,hogy ne legyen köztünk semmilyen viszony. Nem tudtam anyámmal soha semmiről beszélni,a szüzességemről sem,a nemi életemről és az aktuális pasijaimról sem...Szóval nem vezetett jóra,és nem okolom magam azért mert titokban próbáltam élni!

Annyit tudok tanácsolni,hogy nagyon gondold meg,hogy hazudsz-e a szüleidnek. Mert én hazudtam s bár sosem derült ki, mégis sz*r.És nem azért mert hazudtam, hanem mert az én életemből rohadtul hiányzott mindig is egy igazi anyuka, akivel bármit meg lehetett volna beszélni...

Ha tényleg délutánokra átengednek a barátodhoz,akkor érjétek be annyival és próbáljatok meg jól tanulni,hogy mehessetek egyetemre v főiskolára, vagy érettségi után legyen állásotok, hogy tudjatok közös életet és összeköltözést tervezni, amibe már nem szólhatnak bele a szülők!

2011. jún. 5. 12:14
 9/10 anonim ***** válasza:

Az utolsó hozzászólóval egyet értek, hogy ugye amit tiltanak, az annál jobban izgatja az embert és megpróbál kicsúszni a "szabályok" alól. De ez csak rövid távon éri meg. Néha muszáj kicsit nyalizni és beérni annyival, ami van.

Nálunk hasonló a szitu, de hét közben Pesten vagyunk barátnőmmel és azt csinálunk amit akarunk, ezt a szülők is tudják, nem is szólnak semmit, úgyhogy itthon mi is lapítunk:D Majd ha összeköltözünk, akkor annyit alszunk együtt, amennyit akarunk. Használjátok ki a lehetőségeiteket, de azokat maximálisan. Legyél jó fej a szülőkkel, hidd el, türelem rózsát terem!

2011. jún. 5. 13:19
 10/10 anonim ***** válasza:

Próbálj meg először te aludni őnáluk!

De csak óvatosan... ha véletlenül benyitnak, akkor ne tanuljanak valami újat, mert nem hiszem, hogy megfelelően értékelnék.

2011. jún. 5. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!