Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nem tudok dönteni, hogy mit...

Nem tudok dönteni, hogy mit csináljak. Tanácsok? 19L

Figyelt kérdés

Már 2 hete járok egy 21 éves fiúval, és szeretném ha lefeküdnénk már, de ő nem hajlandó mert vallásos. AZt mondta, hogy a nászéjszakáig meg akarja őrizni a szüzességét. Mit tegyek? Próbáljam meg rábeszélni, vagy elcsábítani? Mert ahogy ismerem nem fog menni mert mindig komolyan gondolja amit mond. Nagyon szeretem, de én nem tudnék a házasságig várni, még akkor sem ha biztosan tudnám, hogy vele akarok majd megházasodni.

Főleg lányok véleményére vagyok kíváncsi, hogy veletek volt már-e ilyen és hogy döntöttetek, vagy döntenétek?

2010. szept. 27. 11:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
54%
Uhh ez elég kemény dolog. Úgyse fogja beadni a derekát, de én nem bírnám ki szex nélkül az biztos. Mondjuk el sem hagynám ezért... Uhh nem tudom mit csinálj!
2010. szept. 27. 11:59
 2/15 anonim ***** válasza:
64%
Tiszteletben kell tartani a döntését, ha így döntött, szíve joga. De ha ennyire nem bírsz várni, keress olyat, aki számára nem gond, ha már két hét után a szexre kerül a sor.
2010. szept. 27. 11:59
 3/15 anonim ***** válasza:
0%
A barátod egy hülye és ultra gáz, hogy 21 éves fiú még nem volt nővel.
2010. szept. 27. 12:00
 4/15 anonim ***** válasza:
68%

szia, most sokan lefognak húúúgatni, hogy válts, hogy hagyd el stb.

Én egy évvel vagyok idősebb nálad, 17 voltam mikor megismertem a páromat. Ő egy nagyon vallásos családból származik, nekem meg akkoriban még fogalmam nem volt a szex, szexualitás stb. témakörökről. Nem akartam lefeküdni vele, és nem is tettem meg, több mint egy évet vártunk. NAgyon szeretett és SOHA nem hozta fel, hogy most már jó lenne, vagy szeretné, sosem akart megváltoztani , sosem akart más ember faragni belőlem, mint aki akkor voltam. Elfogadta a döntésemet mert szeretett és mert ELFOGADOTT. Ő azt mondta akár házasságig várna rám. Erre nem volt szükség.

Simán lehet, hogy a barátod meggondolja magát.

Pettinget sem akar, vagy csak a behatolást nem?

Pettinggel lehet élni azért:)))

Szerintem csúnya dolog kijátszani, rávenni olyasmire amit ő igazából nem szeretne...ha ezt akarod tenni akkor inkább keress valaki mást, mert ha megteszi szörnyű bűntudata lehet és az neki nem jó, és a szexuális életeteknek sem fog kedvezni. Szóval dönts, a szex fontosabb vagy a barátod!

Esetleg üljetek le és beszéljétek ezt át...

2010. szept. 27. 12:01
 5/15 anonim ***** válasza:
67%
én fiú vagyok :D de a társaságomban volt egy fordított eset, a lány volt a vallásos és a fiúnak kellett volna várni a házasságig, na most ott tart már a dolog h azért orál az már volt és szerintem csak idő kérdése a többi... :) nos mivel te lány így a dolog egy kicsit egyszerűbb szerintem, mivel a férfiakat könnyebb rávenni a szexre de ez csak az én véleményem. a lényeg h ne várd h két hét után odadobja magát ha tényleg ez ennyire fontos neki. ezt először értsd meg és mikor ő is tudja h számíthat rád akkor enyhülni fog. és szerintem ami a lényeg h az embernek a mai világban inkább a megfelelőre kell várni, nem pedig a házasságra. és ha az te vagy akkor nem kell várni a nászéjszakáig ebben biztos vagyok! ;) de két hét azért még egy picit sovány ebben az esetben, lehet ki kell tartanod 2-3 hónapig is, dehát el kell nyerned a bizalmát h téged másmilyen fából faragtak! és szerintem ezek után mérlegelj addig ússz az árral, viszont ha az fontosabb h megdöngessen akkor hagyd ott, így valószínű h nem is érdemled meg... ha nem inged ne vedd magadra. remélem segítettem
2010. szept. 27. 12:01
 6/15 anonim ***** válasza:
75%
elég gáz ha két hét járás után ez a legnagyobb problémád:-S
2010. szept. 27. 12:12
 7/15 anonim ***** válasza:
63%
Mondjuk ebbe van valami, utolsó.
2010. szept. 27. 12:21
 8/15 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem meg két hét járás után már körvonalazódik a lány fejében, hogy akar-e valamit hosszabb távon, és ezesetben a szex hiánya bizony hogy komoly tényező. Ha ezen a ponton ennyire eltértek, akkor valószínűleg máshol is lesznek erkölcsi kérdésekben eltérések, én azt javaslom hogy addig zárd le amíg nem fáj annyira. Nem mindenki illik össze.
2010. szept. 27. 12:31
 9/15 anonim ***** válasza:
54%

Hát, ha még csak két hete jártok, az nem valami sok idő.

Arról mit lehet tudni, hogy voltak-e neki előtted hosszabb távú, komolyabb, szexmentes kapcsolatai? Ha volt neki már kapcsolata előtted is, amiben nem volt szex vagy 1-2 évig, esélyes, hogy nálad sem hajlana rá.

De ha te vagy az 1. barátnője... Idővel, ha ráérez a közelséged vonzerejére, lehet, hogy ő maga fogja akarja.

Egyébként ez nehéz kérdés. Tudni kellene azt is, hogy mennyire komoly nála ez a vallási kérdés. Mert ha nagyon komoly, talán még azt is a hitvallásával szembeni tiszteletlenségnek venné, ha megpróbálnád elcsábítani.

Én ha nagyon kedvelném, kapásból ezért nem hagynám el. De hogy utána mi lenne később, azt én sem tudom.

2010. szept. 27. 12:37
 10/15 anonim ***** válasza:

ne sexeljetek csak pettingeljetek!!!

mond meg neki h nem sexelmétek de mondjuk lehte h anyira megki´van teged h vegul megis belemegy.

2010. szept. 27. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!