15 f vagyok. Holnap egyik haveromhoz jön egy prostit és egész nap azzal "csesztet:D", hogy enyém lehetne pár orára. Nemtudok dönteni=/. (? )
Elöször rá vágtam hogy nem, de most meg már nagyon nemtudom..
Félek az egésztöl hogy mi lessz ha elrontok valamit vagy csak egyszeruen iszonyuan beégek:S Illettve nemtudom hogy lessz-e egyáltalán ezen kivul lehetöségem-ilyen csajjal-vagy csak ugy általában még a végén én is 20-25 vagy talán még több idösen is szüz maradnék:S.
Énem másik része pedig nagyon akarja mert tudom hogy csodálatos lenne,már kb 10éves korom ota álmodozok róla,és most meg már már igent mondanék rá.Igazábol a föbb gond az h prosti.Ez zavarna azt hiszem(vagy nem?.
Na mindegy jo volt leirni,kicsit rendezöttek gondolataim:)
Valami tanács ami segitene?:-)
egész napos prosti? ilyenről még hallodtam : O mennyibe került? : D
am nem tom. ezt magadnak kell eldönteni h neked mennyire fontos az első alkalom. bár az elég gáz lenne ha majd lesz fiad és kiderül h egy prostival volt az első alkalom. szval vágod.
am jófej haverod van x)
Szerintem nem csak ugy a sarkrol szedte fel hanem ismerte régebbröl vagy ilyesmi.
A gáz az hogy aki válaszolt kb mindnekinek igaza van...:D
Tök mindegy, hogy ki mit válaszol, így sem fogsz lefeküdni vele. Látszik az írásodból, hogy félsz tőle, hogy nem vagy kész rá, és ez így természetes 15 évesen. :)
Én azt mondom, az első alkalom valaki olyannal legyen, akit szeretsz és aki viszontszeret. Annál jobb nincs. Örök életedben bánnád, hogy egy k.urvának adtad a szüzességed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!