Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 15 f vagyok. Holnap egyik...

15 f vagyok. Holnap egyik haveromhoz jön egy prostit és egész nap azzal "csesztet:D", hogy enyém lehetne pár orára. Nemtudok dönteni=/. (? )

Figyelt kérdés

Elöször rá vágtam hogy nem, de most meg már nagyon nemtudom..

Félek az egésztöl hogy mi lessz ha elrontok valamit vagy csak egyszeruen iszonyuan beégek:S Illettve nemtudom hogy lessz-e egyáltalán ezen kivul lehetöségem-ilyen csajjal-vagy csak ugy általában még a végén én is 20-25 vagy talán még több idösen is szüz maradnék:S.

Énem másik része pedig nagyon akarja mert tudom hogy csodálatos lenne,már kb 10éves korom ota álmodozok róla,és most meg már már igent mondanék rá.Igazábol a föbb gond az h prosti.Ez zavarna azt hiszem(vagy nem?.

Na mindegy jo volt leirni,kicsit rendezöttek gondolataim:)

Valami tanács ami segitene?:-)

2011. máj. 2. 19:24
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
46%
legyél férfi tesó. toszd meg.
2011. máj. 2. 19:25
 2/19 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem ne! AZ első egy olyannal legyen akit szeretsz szerintem...:) Ha meg nemjön össze,prostival később is tudsz. :D De 15 évesen még gáz is prostival elveszteni...
2011. máj. 2. 19:27
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

egész napos prosti? ilyenről még hallodtam : O mennyibe került? : D

am nem tom. ezt magadnak kell eldönteni h neked mennyire fontos az első alkalom. bár az elég gáz lenne ha majd lesz fiad és kiderül h egy prostival volt az első alkalom. szval vágod.

am jófej haverod van x)

2011. máj. 2. 19:32
 4/19 anonim ***** válasza:
*még nem hallodtam
2011. máj. 2. 19:32
 5/19 A kérdező kommentje:

Szerintem nem csak ugy a sarkrol szedte fel hanem ismerte régebbröl vagy ilyesmi.

A gáz az hogy aki válaszolt kb mindnekinek igaza van...:D

2011. máj. 2. 19:35
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
úgy őszintén én dobnáma pasim ha kideürlne, hogy prsotival volt. gusztustalan
2011. máj. 2. 19:46
 7/19 anonim válasza:
85%
Szerintem nem gáz, ha 20-25 évesen szűz maradsz. A szex két szerelmes ember testi érintkezése. Várj a házasságig.
2011. máj. 2. 19:48
 8/19 A kérdező kommentje:
értem,akkor még várok :)
2011. máj. 2. 19:50
 9/19 anonim ***** válasza:

Tök mindegy, hogy ki mit válaszol, így sem fogsz lefeküdni vele. Látszik az írásodból, hogy félsz tőle, hogy nem vagy kész rá, és ez így természetes 15 évesen. :)

Én azt mondom, az első alkalom valaki olyannal legyen, akit szeretsz és aki viszontszeret. Annál jobb nincs. Örök életedben bánnád, hogy egy k.urvának adtad a szüzességed.

2011. máj. 2. 20:14
 10/19 anonim válasza:
11%
en helyedbe megb*sznam, egy tapasztaltabb novel mindig jobb, es folelg ha ku*va akkor akarmit bevalal :) hajra...
2011. máj. 2. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!