15 f vagyok. Holnap egyik haveromhoz jön egy prostit és egész nap azzal "csesztet:D", hogy enyém lehetne pár orára. Nemtudok dönteni=/. (? )
Elöször rá vágtam hogy nem, de most meg már nagyon nemtudom..
Félek az egésztöl hogy mi lessz ha elrontok valamit vagy csak egyszeruen iszonyuan beégek:S Illettve nemtudom hogy lessz-e egyáltalán ezen kivul lehetöségem-ilyen csajjal-vagy csak ugy általában még a végén én is 20-25 vagy talán még több idösen is szüz maradnék:S.
Énem másik része pedig nagyon akarja mert tudom hogy csodálatos lenne,már kb 10éves korom ota álmodozok róla,és most meg már már igent mondanék rá.Igazábol a föbb gond az h prosti.Ez zavarna azt hiszem(vagy nem?.
Na mindegy jo volt leirni,kicsit rendezöttek gondolataim:)
Valami tanács ami segitene?:-)
de mondjuk nem kell vele lefeküdni. mond neki h szopjon le : D abba még nincs semmi rossz. tapasztalat szerzésnek kiváló :D
19:32-es voltam.
Hülyeség.Ha akarod tedd meg,ha nem akkor nem.Csak óvszert mindenképp használj.
Egyrészt későbbi barátnőiddel nem arról fogsz csevegni,hogy kivel mikor hogyan szexeltél,hanem egymással lesztek elfoglalva..
Másrészt miért lenne undorito?Ha nem egy utszéli retkes kúrvával csinálod,akkor semmivel sme undoritobb mint azok a lányok akik a diszkóban 2 pinacolada után lecummantanak a wc-ben
Tanácsot nem adok, azt csinálsz, amit akarsz. Csak arra reagálnék, h azt mondod, hogy vagy megrakod vagy esetleg 25 éves korodig szűz maradsz.
Ez egy marhaság :) Szerinted 3-4-5 év múlva, ha akarod, nem tudsz te is felhívni egyet, ha esetleg nem alakulna addig valami neked? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!