Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira nem tudom mit tegyek. Nemtudok dönteni. Tanácsok?
Barátommal 1éve vagyunk együtt.. szép és jó minden, de néha nemtudom.. Mostis 5napja azon gondolkozok, hogy szakítsak-e vagy ne. De nem tudok szakítani, mert szeretem és ő is szeret engem , és ezt érezteti is velem.. Viszont néha nagyon bunkon beszél velem .. és mostanában elég gyakran azzal jön, hogy kövér vagyok.. Pedig nem vagyok az többen is mondták már, de nagyon fáj ahogy mondja.. tegnap azt mondta, hogy "amikor rámfeküdtél azthittem meghalok" nagyon kegyetlenül belegázolt a lelki világomba.. és ugye elég gyakran bunko velem.. nem érdekli amit mondok, nem szeret semmiről beszélni.. mondtam változzon meg, erre neki annyi volt a válasza, hogy " nincs kedvem" van, hogy napokig nem beszélünk, mert ő erre-arra van.. nem is foglalkozik velem..nem tudom mit tehetnék, nem akarok szakítani, mert szeretem és ő is engem.. de akkoris tudom, hogy ennek nem lesz jó vége : ( ,, tudnátok valami tanácsot adni ?? bizonytalan vagyok : (
Köszönöm szépen
17/L
A legegyszerűbb és talán legjobb dolog,ha leülsz és megbeszéled vele komolyan,mert ha csak ráhagyod egyre durvább és durvább lesz!Mondd meg,hogy ez neked nagyon rosszul esik, és ha nem változtat a dolgain el fogod hagyni!Ha igazán szeret megfogadja a tanácsodat,mert nem akar téged megbántani, és nem akarja,hogy rosszul érezd magad!Ha pedig nem változtat,továbbra is bunkó marad, akkor inkább hagyd ott!
Nem éri meg a sok szenvedés, és úgyis találsz majd magadnak valaki mást, aki megbecsül és szeret majd!
Remélem tanácsomnak hasznát tudod majd venni!
Döntésedhez pedig sok sikert kívánok!
Kb én is így voltam egészen tegnapelőttig... amikor meg tettem, amit kellett... Elmondtam a "barátomnak" mindent... Hogy mi a bajom, meg hogy mi nem tetszik abban, ahogyan kettőnkről gondolkozik... :S Erre azt mondta, hogy jogos, aláírja, hogy igazam van... meg hogy döntsem el én hogy mi legyen, mert neki mindegy... Értitek? MINDEGY, hogy vagyok-e vagy nem... mert ő ellesz nélkülem is, na mondom: Ba+ akkor, ennyi... aztán szépen elváltunk... :D De hogy én hogy megkönnyebbültem... Az egy dolog, hogy hiányzik, meg szeretem is kicsit, de csak szenvedtem mellette és qrvára nem volt értelme folytatni... Bocsi, hogy leírtam...
De neked is mérlegelned kell, hogy vele maradsz, talán megváltozik és akkor minden jó lesz, vagy szakítasz vele, és akkor is jobban fogod magad érezni, mert kilépsz egy rossz kapcsolatból... És ha nem szakítasz, akkor pedig minden csak egyre rosszabb lesz szerintem... És biztos, hogy találsz majd egy sokkal jobb srácot! ;) Én is most ismertem meg valakit, aki nem olyan hülyén viselkedik velem, mint az előző srác... Holnap randizunk... :D
Ne haragudj, de én így látom a dolgokat... :/
20/L
köszönöm nektek.. nem is gondoltam volna, hogy többen vannak ilyen rossz helyzetben mint én :S
19:39nek pedig köszönöm, hogy leírtad, nincs vele semmi gond..tanultam a te történetedből is.. kicsit durva, hogy azt mondta neked, hogy mindegy!!!!!
ma megkérem, hogy változzon meg, ha megint aztmondja, hogy nincs kedve, akkor jobb lesz ha szétválunk : (
19:39 vagyok megint... Szomorú, de néha muszáj megtenni, a saját magunk érdekében... Mert ha nem lépünk, akkor tényleg csak még nagyobb szenvedésbe mennek át a dolgok...
Először te is beszélj vele, és mondd el neki őszintén, hogy mi bánt... Azért remélem, sikerül megoldanotok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!