Van itt olyan aki még sosem csókolózott? Kort és nemet is írjatok légyszi.
Figyelt kérdés
Aki szeret részletesebb választ adni, az megírhatja, hogy mi az oka :) Nektek külön köszi, szivesen fogadom a hosszabb válaszokat.2011. dec. 11. 13:28
61/72 anonim válasza:
20/l , bizonytalan vagyok és a szüleim konzervatívak, de a nővéreimnek mindent megengednek, csak nekem nem.
62/72 anonim válasza:
én eddig egyszer csókolóztam de már az is 2 éve volt mr nagyon szeretnék magamnak egy normális barátnőt de sajnos mindenhol r*bancok vannak akik meg tetszenek azoknak meg én nem teszek szerintetek mit tehetnék????
63/72 anonim válasza:
Még én sem csokolóztam. Kétszer estem pofára azért, mert meg akartam csókolni egy lányt szerelemből. Állításuk szerint szerelmesek voltak belém, de mégis pofára estem. :( 15/f
64/72 anonim válasza:
És önbizalom hiányos is vagyok.
65/72 anonim válasza:
Én még nem csókolóztam, kapcsolatom sem volt. Komolyan mondom, egy roncs vagyok: zárkózott vagyok, nem tudom elképzelni hogy érdeklődjön irántam bárki is ÚGY (ilyen még nem is volt), nem vagyok annyira ronda, de leginkább azzal rontok el mindent, hogy nem tudok beszélgetni... túlságosan zárkózott vagyok.
17/L
66/72 anonim válasza:
14/L
volt jó pár fiú, akinek bejöttem, és most is bejövök, de elég válogatós vagyok! Azért még sem fogom megosztani az első csókom egy olyannal, aki egyáltalán nem tetszik :S meg.. elég nehéz találnom valaki normálisat, hiszen kicsi faluban élek, és a suliban senki nincs srác, aki 'jó lenne' inkább barátoknak :D
68/72 anonim válasza:
F.27. Én soha nem csókolóztam. A nőkkel igazán hozzáállásügyileg nem volt gondom, engem nem utasított még el senki. Volt jópár,aki érdeklődött is irántam, legalábbis azt éreztem, elég pozítívan áll hozzám. Egyészségesen élek, a kinézetemmel elégedett is vagyok. De az egómat mindig is féltettem, nem akarok bevállalni semmi kockázatot, a nőzés meg egy kockázati tényező. Egszerűen elborulna az agyam, nem tudnám elviselni,ha valaki elutasítana. Annál többre tartom magamat, nem is akarom bevállalni. Inkább vagyok egyedül így, mint párkapcsolatban. Nem vagyok egyébként párkapcsolatfüggő. Néha átszaladt az agyamon,hogy lehet,hogy kéne, de aztán minden részletet végiggondolva, mindig oda jutok, hogy inkább mégsem. Az ego-mat nincs semmi amiért feláldoznám. Egész egyszerűen egy nő sem ér meg számomra annyit, hogy negatív élményt éljek meg. Ígyis gyerekkorom roha-dt szemét volt, nagy utat tettem meg míg sikerült minden téren különbbé, jobbá válnom, és ezt a mostani komfortérzetemet nem merem kockáztatni. Elismertek, dicséttek, elégedett vagyok magammal, tehát az elégedettség az megvan. a boldogság nincs. De agyonvágna a gondolat, hogy egy egykedvű flegma fa sz nő csak úgy elutasítana valamikor. Inkább prostizok, ott tökéletesen biztonságban érzem pszichés értelemben magamat, és azt is tudhatom, hogy hányadán állunk a dolgokkal. A szex ami igazán kell nekem, a nő teste, azt meg megkapom ezektől a leányzóktól is. Akkor minek görcsöljek, minek vállaljak kockázatot. NEM!ÉRI!MEG! csak ennyiről van szó. Ez így egy elfogadható életvitel érzelmi szinten. Nekem a dupla vagy semmi az nem elfogadható verzió.
69/72 anonim válasza:
így is fel lehet fogni, nincs ezzel semmi gond
70/72 anonim válasza:
én sosem csokoloztam és még nem is szexeltem 21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!