Van itt olyan aki még sosem csókolózott? Kort és nemet is írjatok légyszi.
Biztos van. én is ismerek olyat.
18/f
Nyugi, akármikor győzhet az alkohol, és a rossz ítélőképesség! :)
Remélem nem voltam nagyon bunkó :S
csak azoknak üzenném, akiknek 20 éves korukra nullára redukálódott az önbizalma, és ott el is vesztek az önsajnálat tengerében... nekem 20 évesen jött csak meg az önbizalmam!! és miről maradtam le?? semmiről! viszont van egy gyönyörű barátnőm, pedig addig aztán semmi... és ha nekem, akit ugyanugy cseszegettek áltsuliban és gimiben is, aki műszakira jár ahol 10% sincs a csaj, aki van az meg mind ribi mert nembírnak magukkal ennyi pasi között, mégis sikerült egy értelmes aranyos lánnyal összejönnöm, nemegészen 2 év próbálkozás alatt (hozzátenném még csak nem is mentem tűzbe érte hogy legyen...), akkor ti, akik otthon sajnáljátok magatokat, egy kicsit tegyetek az ügy érdekében, és ne adjátok fel rögtön egy kudarcnál. meg kell találni benne a pozitivumot, mert mindenben van, még egy elutasitásban is. rajtatok mulik, hajrá!...
megéri ;)
Igen, én. 23/L
Azt hiszem túl nagy jelentőséget tulajdonítottam egy csóknak. Volt, h. buliban táncoltam vkivel, de annyira nem jött be a srác, viszont ő meg akart csókolni, én meg nem hagytam. Olyan is volt, akinél örültem volna, ha megcsókolt, de nem tette meg, szintén buliban táncoltunk. Úgy gondoltam, h. majd azzal csókolózok, aki tényleg tetszik, akivel szívesen összejönnék. Hát most randizom egy sráccal, nagyon nagy a valószínűsége, h. hamarosan egy pár leszünk, és talán a következő randin már csókolózni fogunk, legalábbis remélem. :)
Én már csókolóztam, csak réégen :) :(
20l
Én. 34/F.
Elég szégyen, de ez van. Nem sikerült eddig. Átlagos kinézetű vagyok, de sajnos alacsony, 171 cm. Nincs is ezért túl nagy önbizalmam.
Ebben a korban pláne benne van a félelem az emberben, hogy mit fog szólni az illető... de ezt titkolni nem lehet, úgy is kiderül.Abban sem lehet bízni eben a korban már, hogy olyannal hoz össze a sors, akinek nincs még viszonyítási alapja.Minden esetre elég nehéz lelkileg...Azt sem tudom, merre fussak, honnan kezdjem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!