Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról a lányról, aki 20 éves és még sosem volt pasija és még csak nem is csókolózott?
Figyelt kérdés
2010. dec. 23. 19:44
1/32 anonim válasza:
Hogy ideje lenne elkezdenie.
Vagy hogy nem érdeklődik ilyen dolgok iránt.
2/32 anonim válasza:
Nem tudom, mit kéne? Ártatlan szerintem ennyi.
3/32 Kamuuu válasza:
Azt hogy még nem volt pasija és sosem csókolózott...
4/32 anonim válasza:
azért öldösni ne kezd erre hivatkozva, nem egy tuti védelem :P
5/32 anonim válasza:
Azt, hogy valakinek nagy mázlija lesz vele, ha egyszer rászánja magát ilyesmire:)
6/32 anonim válasza:
azt hogy jó lenne ha elvehetném feleségül :D
18/f
7/32 anonim válasza:
Semmi rosszat az biztos :) Örülhet majd az akire majd szemetvet!
8/32 anonim válasza:
Egy rossz szót nem lehet rá szólni.
Érdekes, de figyelemre méltó az ilyen ember.
9/32 anonim válasza:
Semmi rosszat. Sőt, én nagyon örülnék ha egy ilyen lánnyal hozhatna össze a sors ;)
20/f (aki még szintén nem csókolózott.)
10/32 anonim válasza:
Örülök, hogy léteznek még értelmes nők, ebben az elkurvult társadalomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!