Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról a lányról, aki 20 éves és még sosem volt pasija és még csak nem is csókolózott?
Kábé annyit, hogy értem vagy azt, hogy jó. Amúgy nem számítana. Legfeljebb eggyel több téma akadna, ha amiről beszélgethetnénk ha nem zavarja.
Viszont azt már kevésbé érteném meg miért foglalkoztatja mások véleménye. Pedig tapasztalatból tudom milyen amikor azért piszkálják az embert mert betöltötte a 20-at és mégsem volt párkapcsolata.
24/F
ui:
Írjál egy üzenetet ha gondolod!
Miért lenne ez a kérdés dicsekvés?
Ha pedig esetleg arra gondoltál, hogy nyílt társaságban jobb hallgatni róla abban sajnos igazad van. Valamiért erős a társadalmi nyomás ha a szingliség szóba kerűl.
Tényleg semmi baj azzal ha egyedűl vagy. Viszont amint úgy érzed, hogy szeretnél változtatni azonnal tegyél érte és ne halogasd.
Tudod, lesz néhány dolog ami tapasztalat hiány miatt kellemetlenűl érhet, de azért behozható!
Én halogattam és most elég rosz érzés. Tulajdonképpen nem rég kezdett el igazán foglalkoztatni a kérdés.
24/Egy pasi akinek még sosem volt barátnője és nem is csókolózott.
Az hogy majd jön valaki aki mindenbe beavat és csak szívod magadba az új információkat és csak azt kívánod hogy örökké együtt lehessetek és családot alapítsatok.
20 éves voltam mikor megismertem a férjem a kisfiam itt játszik a lábamnál ;-)
tudom milyen mikor ragadnak rád de egyszerűen tudod hogy neked ő nem kell és nem is kell tőle SEMMI... 130 Km költöztem, hogy megismerhessem és nem bántam meg. Viszont ha azt írtad volna hogy 30 az elgondolkoztató lett volna. Ismerkedj szerezz új barátokat ismerősöket és akkor jön majd az igazi mikor nem számítasz rá vagy nem is akarod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!