Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Van itt olyan aki még sosem...

Van itt olyan aki még sosem csókolózott? Kort és nemet is írjatok légyszi.

Figyelt kérdés
Aki szeret részletesebb választ adni, az megírhatja, hogy mi az oka :) Nektek külön köszi, szivesen fogadom a hosszabb válaszokat.

2011. dec. 11. 13:28
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/72 anonim válasza:
100%

igen van. Én is ilyen vagyok

16F

2011. dec. 11. 17:11
 12/72 anonim ***** válasza:
100%

26/f

Teljesen átlagosan nézek ki, viszont minden más tekintetben egy életképtelen vesztes vagyok.

2011. dec. 11. 17:44
 13/72 anonim válasza:
68%
Bocsi hogy írok mert velem meg történt , de én szurkolok nektek mert ti is meg tudjátok csinálni, de én is ronda vagyok de ha nekem sikerült nektek is menni fog és am.. én fiú vok. sok sikert!!! :D
2011. dec. 11. 20:05
 14/72 anonim ***** válasza:
94%

18/F

igazából sokak szerint jól nézek ki, önbizalmam is mindig van, korábban vallásos nevelés miatt kerültem minden ilyen dolgot, most meg rengeteg munkám van, nincs időm csajozni, és eddig sem bulikba jártam, és nem ott ismerkedtem. Lett volna párszor rá lehetőségem, de az igazira várok. Lényegében a szüleim szigorú nevelése egyfajta olyan erkölcsös életformát eredményezett, hogy nem akarok fűvel-fával összebújni, smacizni, meg egyebeket, inkább várok még. Bár azért remélem már nem sokáig :S

2011. dec. 11. 20:07
 15/72 anonim válasza:
89%
Igazad van!!!!!!
2011. dec. 11. 20:22
 16/72 anonim ***** válasza:
75%
na, ez nem is kevés. nem erre számítottál, ugye?:D
2011. dec. 11. 20:53
 17/72 anonim ***** válasza:
91%
Én már 27 vagyok, de még sajnos nem jött össze. Mackós és szőrös pasas vagyok, bár az arcom állítólag nem annyira katasztrófa. Eddig az összes lánynak/nőnek akinél vettem a bátorságot hogy bepróbálkozzak nem igazán jöttem be. És alapból visszahúzódóbb, zárkózottabb ember vagyok. Tinikoromban nem voltak barátaim, a menőbbek engem cseszegettek. Középiskolában se lettek igazán, ráadásul férfias szakmát tanultam és egy darab lány nem járt a suliba. Később lettek barátaim, de lány barátaim soha nem voltak, igazából ismerőseim se nagyon. Húszéves koromra is csak pár sikertelen próbálkozásom volt. Emiatt az önbizalmam zéróra redukálódott. Miután szakmát szereztem szerencsére találtam normális munkát, de ott is csak férfiakkal találkozom. Sosem voltam egy bulizós alkat, így huszonéves koromra ráadásul a barátaim sem nagyon érnek rá, ami érthető hiszen már saját családjuk vagy komoly párkapcsolatuk is van. És ahogy telnek az évek egyre bátortalanabb és félénkebb lettem. Szóval rám is a negyven éves szűz sorsa vár azzal a különbséggel, hogy az élet nem egy happy enddel végződő amcsi film.
2011. dec. 11. 21:18
 18/72 anonim válasza:
70%

Szerintem, nincs abban semmi hogyha valaki még nem csókolózott... Jó persze, jól kell kinézni mai világban hogy egy "Jó párt találjunk", de nem...nem csak ez a fontos.;)

Ez pedig azoknak szól akik "Antiszoc"-kodnak, elnézést a kifejezésért... Otthon ülve és nézve a gyakorikérdések.hu-t, nem juttat titeket előbbre egy csók elkapásáig.. járjatok bulizni, nem kell berúgni, bármi.. új társaságot kereszni, ennyi a kulcsa mindennek.;)

17/F

2011. dec. 11. 21:52
 19/72 anonim ***** válasza:
72%
19/F,mert idáig leszartam a dolgot.
2011. dec. 12. 22:18
 20/72 anonim ***** válasza:
100%

látod, van. bár én kb 6 évesen csókolóztam először, oviban, de utána legközelebb 20évesen. szóval ovit leszámitva én se kezdtem tul korán.

a lényeg hogy önbizalmad legyen, akárhogy is nézel ki, ha tisztában vagy magaddal és van önbizalmad akk nyerő vagy a csajoknál is! szól ez minden kishitünek akik csunyának meg lúzernek tartják itt magukat

2011. dec. 12. 23:34
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!