Van itt olyan aki még sosem csókolózott? Kort és nemet is írjatok légyszi.
én még nem csókolóztam. nem találtam meg a megfelelő lányt.
15/f
am te hány éves vagy?
és fiú vagy lány vagy?
20 éves fiú vagyok. És még nem csókolóztam, vagy nem emlékszem rá.
Hogy miért? Mert túlságosan válogatós vagyok. Életem során 4-5 lány felelt volna meg, velük pedig nem lett semmi.
Szerintem nem olyan különleges dolog ez.
Van. Csúnya vagyok és nem tudok beszélgetni.
16/L
van, én is: )
15/l. az oka nagy eséllyel az, hogy nem nagyon járok sehova, mármint bulikba és hasonlók, és mert nem vagyok rámenős vagy r*banc. csúnyának nem tartom magam, csak még nem volt olyan srác, akivel lehetőségem lett volna rá, de persze csak kellő szimpátia mellett. továbbá népszerű sem vagyok, de ha a népszerűség egyenlő azzal, hogy részegre iszom magam havonta kétszer és nem érdekel a suli sem, hát bocs. félreértés ne essék, nem vagyok nyomi, mármint minden oké velem (magas,vékony, sminkel és csinosan öltözködik stb.) szóval ez a helyzet. de remélem már nem kell sokáig várnom: )
van. Nincs önbizalmam, mert nem nézek ki jól.
A folytonos pofára esés meg nem segít :-(
22/f
Igen, pl. én is itt vagyok. Egyszerűen túl félénk vagyok és némi önbizalomhiányom is van. Félek/félnék attól, hogy ha egyszer is csókra kerülne sor egy lánnyal, akkor bénának tartana vagy netán ki is nevetne. Ezért a lelkem mélyén valamilyen szinten arra vágyom, hogy amennyiben mégis megtörténik az első, akkor az olyan személlyel történjen meg, aki hozzám hasonlóan tapasztalatlan, mert így egyikőnknek sem lenne viszonyítási alapja. Bár ha egy tapasztalttal történne az sem lenne baj, csak tudja elfogadni, hogy nekem még az az első. Pedig vágyom már rá...
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!