Van itt olyan aki még sosem csókolózott? Kort és nemet is írjatok légyszi.
999999999999999999999999999999999999 transzfesztita
am nem 12 fiú és két kezemen sem tudnám megszámlálni hány lányal csókolóztam már eddig XD am igaz
Felettem lévőnek: Örülj neki te kis gyökér.
A kérdezőnek: 23/F Én először 21 évesen csókolóztam az előtt semmi nem történt. Hát az, hogy valaki nem csókolózott annak a fő oka az, hogy barátnője se volt még valószínűleg. Akik pedig jönnek itt az önsajnálattal, hogy nincs idejük stb. azok már ezzel védekeznek, mert elkeseredettek és nem is akarnak ezen változtatni. Ne hagyd, hogy lehúzzanak ilyesmivel... Bár nem írtad meg, hogy hány éves vagy, de az írásod alapján olyan 17-18-nak tippelnélek, de amúgy ezt sose késő elkezdeni és amikor először fogod csinálni kb. a harmadik másodpercben teljesen világossá válik, hogy semmi nehézséget nem fog okozni, mert magától értetődik az egész szituáció :) Lényeg, hogy ne add fel.
van mert: ronda vagyok,válogatós,kicsi az önbizalmam, nem merek és nem tudok beszélgetni a lányokkal igy aztán nem h nem csókolóztam még soha de még csak puszi se volt és még a kezét se foghattam meg egyetlen egy lánynak se :(
és nem is láttok rá reális esélyt az elkövetkezendő 60 évben 19/f
Kövezzetek meg :D
20 éves leányzó vagyok.
Az antiszociális fogalommal pedig ne dobálózzunk úgy, mint ovis kisgyerek a gesztenyével.
Tudom hogy ráérek még,csak gondoltam ha már itt vagyok.
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!