Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Betette egy kicsit, de nem...

Betette egy kicsit, de nem szakította át. Szűz vagyok? :/

Figyelt kérdés
2011. nov. 28. 16:15
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Erőszak volt, ezért kérdeztem, ha már oltasz...
2011. nov. 28. 18:00
 12/17 anonim ***** válasza:
70%
nem mert ha monjuk orvos turkál ott azér szakad át vagy ráesik valamire akkor sem szűz papa? gondolkodj
2011. nov. 28. 18:16
 13/17 anonim ***** válasza:
6%

Aha.. ok feltételezzük hogy erőszak volt. És mi volt? Lebukott és elrohant mielőtt tovább nyomta volna. Igazából nem különösebben érdekel csak épp mostanában beszélt egy ex-rendőr csávó, arról hogy elvileg valahol már külön papír van arra hogy ha lány aláírja a papírt akkor az onnantól nem erőszak. Mert hogy ugye bőven volt visszaélés ezzel a dologgal. Most ez igaz vagy hogy van pontosan fogalmam sincs.

Persze itt is van kiskapu pl. fejedhez tart egy pisztolyt hogy írd alá, de ez most más. Mondjuk megjegyzem ahhoz képest elég lazán beszélsz róla. De azért sajnálom.

2011. nov. 28. 18:20
 14/17 anonim válasza:
75%
a szüzesség elvesztése nem a szűzhártya átlukasztásáról szól, attól még hogy nem jukadt ki az nem azt jelenti ,hogy szűz is vagy, sajnálom de ez így van
2011. nov. 28. 18:48
 15/17 A kérdező kommentje:
Hát most nem fogom részletezni, bocsi... Tudom, hogy a többség nem fogja elhinni, nem érdekel. Köszi a válaszokat.
2011. nov. 28. 19:34
 16/17 anonim válasza:
6%
szerintem ez nézőpont kérdése és ilyen esetben nyugodtan vallhatod magadat szűznek. Láthatod, eléggé megoszlanak a vélemények : )
2011. nov. 28. 19:39
 17/17 anonim ***** válasza:
75%
ha betette nem vagy szűz,ha erőszak ha nem
2011. nov. 28. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!