Együttvoltam egy sráccal, nem sikerült teljesen behatolnia (szűz vagyok) csak félig, nem szakitotta át a szűzhártyát, csak megsértette, szűz vagyok még?
Figyelt kérdés
2010. dec. 6. 12:02
2/9 anonim válasza:
Nem vagy szűz! Ha félig behatolt, akkor réges-rég átjutott a szűzhártyán, mivel az a hüvelybemenetnél helyezkedik el. Nem mindenki vérzik az első alkalommal és aki igen,a vérzés annál is inkább csak egy pár csepp szivárgó vér. A szüzesség mellesleg kizárólag annak a függvénye, hogy járt-e már benned pasi - márpedig benned már járt.
3/9 anonim válasza:
mégis honnan tudod azt, hogy nem szakította át, csak megsértette??:D
amúgy, ahogy előttem is írták, nem vagy szűz!
4/9 anonim válasza:
A szűz hártya épp egy picivel van a hüvelybemenet mögött, tehát nem vagy szűz. Honnan veszed, hogy csak megsértette? Mert nem véreztél? Nos, én se véreztem. Másnap volt két csöpp a bugyimon.
5/9 Rainmaker válasza:
Elég ostoba kérdés ez a "félig elvesztett szüzesség" dolog... :D Nálam ez a kérdés inkább elvi, mint biológiai jelentősségű, szóval szerintem nem vagy szűz már. Amúgy meg mit számít, bele akarod írni a blogodba, vagy mi?:D
7/9 anonim válasza:
Nem vagy mar szuz. Esetleg a horoszkopban meg lehetseges.
18 f/karatalja
8/9 anonim válasza:
Nem, nem vagy màr szuz igy. De ha egyszer màr benned volt fèlig, szerintem nem kellett volna abbahagynotok. Biztos fàjt ès azèrt nem engedted tovàbb, de hidd el, sokkal jobb, ha egyszer kibirod, mint hogy utàna fàjjon a kovetkezo is. Ugyanis igy nem lesz kellemes a 2. sem.
9/9 anonim válasza:
Nem vagy szűz.!
De gondolom még elég fiatal vagy..
Ha ilyen keveset tudsz a sex-ről.. -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!