Tegnap veszettem el a szüzességem. A párom volt h betette a péniszét gumi nélkül de nem élvezet el! Ugye h nem lehetek terhes?
Hát figyelj, van esély, nem olyan nagy, de nem is kicsi. Az előváladék is tartalmazhat életképes spermiumokat, szóval erre előbb kellett volna gondolni. Hol jársz a ciklusodban? Peteérés alatt értelemszerűen a legkönnyebb teherbe esni, menzesz alatt, után és előtt pedig a legkisebb az esély rá.
Azért csinálj két hét múlva egy tesztet, ha nem jönne meg.
Addig is nyugi, ne parázz, mert attól is csak késni fog! Remélem nincs gond!!
Én nem is értem hogy lehetek ilyen felelőtlen, én se gumit használok, hanem gyógyszert szedek az jobb....
kicsi az esély de lehet h az vagy, de meg is érdemelnéd...
havid után 1 nappal vesztetted el a szüzességed? Hát, nem figyeltél a komfortérzésre a tuti:) na mindegy.
Látod, most nem lennél ilyen bajban, ha előbb gondolkodsz és aztán cselekszel. Vagy megvárhattad volna míg az iskolában tartanak felvilágosító órát. Vagy ha már volt, oda kellett volna figyelni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!