Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lehetek terhes? Még nem élek...

Lehetek terhes? Még nem élek nemi életet, de a barátom a múltkor betette. Nem nagyon, csak pár centire. Nem volt vérzés sem, a fájdalom pedig a barátom szerint attól volt, hogy szűk voltam.

Figyelt kérdés
Lehetek terhes esetleg az előváladéktól, annak ellenére hogy nem tette be csak kb 2-3 cm-re, és még "szűz" vagyok?
2010. nov. 12. 21:16
1 2
 1/15 anonim válasza:
2-3 cm? akk már nem
2010. nov. 12. 21:18
 2/15 A kérdező kommentje:
mi nem? nem lehetek terhes, vagy nem vagyok szűz?
2010. nov. 12. 21:19
 3/15 A kérdező kommentje:
és ezek mellett még van egy ilyen para, hogy mostanában kimarad a havim..és most pont kimaradt..szeptember végén elmúlt, azóta semmi..szóval eléggé para van..
2010. nov. 12. 21:22
 4/15 anonim válasza:
Igen, előváladéktól is teherbe lehet esni bár kevés a valószínűsége. Milyen időhatározó az a "múltkor"? Ha a nőgyógyásznak is ezt mondod, körberöhög! Egyébként hallottál már terhességi tesztről?
2010. nov. 12. 21:22
 5/15 A kérdező kommentje:
A múltkor kb 3 napja volt.. és igen, hallottam már terhességi tesztről, de a barátom szerint nem volt bent annyira, hogy akár átszakadt volna a hártya, és terhes legyek. Ez az egész már csak tudat alatt bánt.. mellesleg attól is félek hogy nem mutatja ki a teszt, mivel ez még csak pár napja volt.
2010. nov. 12. 21:25
 6/15 anonim ***** válasza:
Attól hogy nem szakad át a hártya még lehetsz terhes. Nem függ össze a kettő.
2010. nov. 12. 21:25
 7/15 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat! bár nem nyugodtam meg..
2010. nov. 12. 21:26
 8/15 anonim ***** válasza:
nem vagy terhes....de nem azért, mert még szűzhártyád van, vagy nincs, hanem mert 3 nap alatt nem történik meg a beágyazódás, tehát legfeljebb egy megtermékenyített petesejted van , ha peches vagy és a minimális esély mellett bekaptad a legyet...2 hét múlva tesztelj, addig meg lehet olvasgatni a neten a biztonságos szexről...
2010. nov. 12. 21:37
 9/15 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszolónak is nagyon köszönöm, ez volt eddig a leghasznosabb válasz. Most engedte az időm, és olvasgattam egy kicsit, akkor várunk 2 hetet, és irány a gyógyszertár tesztért. Mégegyszer köszi!
2010. nov. 12. 21:39
 10/15 anonim ***** válasza:

Isteneeeeemmm xĐĐĐĐĐĐĐĐĐ

Minek akarsz sexelni ha azt se tudod h mi hogyan?:OO

13 max 14 éves lehetsz:DD Kérdezd meg anyukádtól:):DDD

2010. nov. 12. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!