Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lehetek terhes? Még nem élek...

Lehetek terhes? Még nem élek nemi életet, de a barátom a múltkor betette. Nem nagyon, csak pár centire. Nem volt vérzés sem, a fájdalom pedig a barátom szerint attól volt, hogy szűk voltam.

Figyelt kérdés
Lehetek terhes esetleg az előváladéktól, annak ellenére hogy nem tette be csak kb 2-3 cm-re, és még "szűz" vagyok?
2010. nov. 12. 21:16
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
16 éves elmúltam.. egyébként szerintem semmi nem jogosít fel arra hogy előítéleteid legyenek, mellesleg úgy tudom hogy ez az oldal pont azért készült, hogy amit nem merek otthon megkérdezni, megkérdezhetem itt is. Ha nincs értelmes hozzáfűznivalód a kérdésemhez nem értem minek irkálsz baromságokat.
2010. nov. 12. 21:42
 12/15 anonim válasza:
Elméletileg lehetsz terhes, attól függetlenül hogy megvan-e a szűz hártyád (valószínűleg megvan ha tényleg csak 2-3 cm-t volt benned) vagy sem. De én nem hiszem hogy az lennél. Azért a következő próbálkozásnál védekezzetek.
2010. nov. 12. 23:14
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!
2010. nov. 13. 10:20
 14/15 anonim válasza:
Figyi várj a szexel még pár évet ha kicsit érettebb leszel :-) amúgy meg nem lehetsz terhes ha kipróbáltátok, kicsit ment be persze hogy fájt szűk voltál és elkezdett feszülni az első után szokott késni több lányt is ismerek akinél ugyanez volt :) de ha nagyon parázol és még mindig nem jött meg menj orvoshoz, beszélj anyukáddal vagy vegyél egy terhességi tesztet a patikában
2010. nov. 13. 13:40
 15/15 A kérdező kommentje:
everilla neked is nagyon nagyon köszönöm. ez nem egy betervezett dolog volt, sőt azóta is tervben van hogy a szexel várunk még pár hónapot. A tesztet még hétfőn megvesszük, kedden megcsinálom, majd csinálok egyet 2 hét múlva is hogy mit mutat. A dokihoz pedig mindenképpen mennem kell mert késik, már több mint egy hónapot, ez az eset pedig 4-5 napja történt... És fogamzásgátlót sem ártana iratni. Mégegyszer köszönöm a válaszod!!
2010. nov. 13. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!