Elsö alkalomkor barátom betette de nem sokáig, azt mondta hogy nem szereti a gumit és hogy fáradt azért nem megy. Szerintetek lehet, hogy mégis velem volt gond?
Figyelt kérdés
2010. febr. 19. 16:58
1/13 anonim válasza:
ja, veled van a gond, h megengeded, h gumi nelkul betegye.
2/13 Rainmaker válasza:
az volt a gond, hogy lelankadt?
3/13 A kérdező kommentje:
De volt gumi rajta
2010. febr. 19. 17:05
5/13 anonim válasza:
gumi nélkül semmi képp ne csináljátok.biztos találtok olyat ami a barátodnak is megfelel.az én párom is utálja a gumit és tényleg egyikünknek se olyan jó gumival de amikor elkezdtem szedni a tabit akk az első hónapban még használtuk.
6/13 anonim válasza:
Biztos evvel azt akarja neked "mondani", hogy vagy gumi nélkül, vagy sehogy, mert neki ugy nem jó.
8/13 anonim válasza:
Szerintem nem szeret téged igazán a barátod...(20/L) Vagy nem tudott teljesíteni...
9/13 anonim válasza:
Lehet, hogy tényleg fáradt volt és azért.... de ha már az első alkalom volt, nem kellett volna ezt csinálnia... hogy az elsőről szép emlékeid lehessenek... szóval, nemtudom... jól megvagytok egymással???
10/13 anonim válasza:
Hogy egészen őszinte legyek, amikor barátnőmnek az első volt, én is húztam a számat a gumi miatt, de azután csak másfél hónapot kellett kibírni a fogamzás gátló hatásáig. Azóta minden jó.
Igazából megértem a sráccot, csak azt nem értem h miért hagyta abba. 17F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!