A barátom nagyon szeretné már a testi kapcsolatot mit csináljak?
17 éves vagyok, szűz lány. Először van barátom, nagyon örültem hogy végre találtam valakit. Sokat vagyunk együtt viszonylag, jól érzem magam a társaságában. Nem csak egy pár vagyunk hanem (vagy lehet hogy inkább csak?)jó haverok is. Szeretjük egymást oltani és nekem picit hiányzik is a babusgatás, hogy kapjak egy szál virágot, hogy becézgessen... Na meg egyre többször kerül szóba a testiség. Nekem azért ez elég korai 3 hét után... alig ismerjük egymást. Megértem 20 éves egyetemista eltérnek az igényeink. De azért még picit korai. Bár barátnőm így fejezi ki magát: én 1 hónapot szoktam mondani nem vagyok már szűz kislány (18 éves) - oké én azért ha nem lennék szűz is várnék 3-4 hónapot :S vagy nekem rossz a felfogásom? :(
17/L
Amúgy meg mi alapján gondolod, hogy azok a kapcsolatok hosszútávúak? Azért mert itt ezt írták? Szerintem minden kapcsolat egyedi, és megismételhetetlen, és minden szerelem más. Ami az egyikben működik, nem biztos, hogy a másikban is!
Nyuszi
Szerintem tökre normális hogy ilyen rövid után nem vagyok halálosan szerelmes. Nem is érdemes ennyi idősen. Igen szeretem jól elvagyunk. De nem egész életre szervezek... Amúgy a különbség a rib*anc ingyen csinálja azt amit a kur*va pénzért :D
Te nem tartod fontosnak hogy várjatok szex előtt de miért kell ócsárolni azokat akik várnak (helyesen - érezd magad mázlistának, hogy nem b*asztak át...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!