Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Pasim várna vele. Jelent valamit?

Pasim várna vele. Jelent valamit?

Figyelt kérdés
16 lány vagyok. Van egy 19 éves fiúm akivel 2 hónapja járunk. Én úgy érzem kész vagyok rá hogy elkezdjük a szexuális életünket, de amikor közeledni próbáltam felé (ezalatt azt értem hogy az ölébe ültem és elkezdtem húzni felfelé a pólóját), visszakozott. Azt mondta hogy szerinte én még túl fiatal vagyok hozzá, várjunk egy kicsit. Ez nagyon aggaszt. Nem jövök be neki? Vagy miért ilyen? Másik pasi valószinűleg inkább örült volna neki.
2011. nov. 2. 21:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
de ezen mit kell előre megbeszélni, mint itt az utolso. a kérdező csinálja jól, semmi kérdés csak rákell menni a témára. ez van ő épp nem akarta. ha ilyen probléma merül fel akkor lehet róla beszélni. amúgy magától kéne jönnie az egésznek, mindkét fél részéről, kérdés nélkül. ha sokáig nemakarja akkor kérdezz rá. de az biztos, hogy ha 2 embert szerelmes egymásba akkor nem kell felhozni a témát meg kérdezgetni meg akármi, akkor egymásnak fognak esni!!! ez fix!!
2011. nov. 2. 22:52
 12/14 anonim ***** válasza:
annyit jelent hogy a pasid érett,és gondolkodik,tudja hogy egy 16 éves nem érett a szexhez pláne nem 2 hónap után
2011. nov. 3. 10:10
 13/14 anonim válasza:
bárcsk nekem is ien rá menös csajom lenne :)
2011. nov. 3. 19:23
 14/14 anonim ***** válasza:

Én azt nem értem, miért kell egyből szexre térni? Nem lehet, hogy először csak felfedezzétek egymás testét, pettingeltek, esetleg oráloztok, és utána szeretkeztek?

Lehet, hogy a barátod is az efféle sorrendet tartaná helyesnek, csak attól fél, hogy nem tudna Neked ellenállni, és egyből sor kerülne másra is.

Egyébként inkább örülj neki, ha még várna vele, manapság a legtöbb fiú inkább sietteti a dolgot, és akkor sem akar várni, ha a lánynak még szüksége lenne rá.

Amúgy az is lehet, hogy valóban attól fél, hogy gyorsan elsül (lehet, hogy még szűz, vagy amúgy is), és nem akar Neked csalódást okozni...

Igazából talán az a legjobb ha beszélgettek kicsit a témáról, és valóban "gyakoroltok" kicsit az esemény előtt, hogy mindkettőtöknek szép emlék maradhasson.

20/L

2011. nov. 5. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!