Szüzesség elvesztéséhez tényleg ideális póz a lovagló? Pasim azt mondta (sok nővel volt már:D) hogy az lenne jó, mert én érzem mennyire fáj. Viszont nekem "ijesztőnek" tűnik.
Hát én biztosan nem azt választanám, legalábbis pont a behatolásnál én maradnék a misszionáriusnál... aztán hogyha kicsit belejöttetek és már nem fáj vagy ilyesmi 5-10 perc után már ki lehet próbálni a többit...
Úgy csináld ahogyan te akarod ne úgy ahogyan neki a legkényelmesebb :)
20/L
Semmiképpen nem tartanám ideálisnak ezt a pózt a lány szempontjából első együttlétkor.
1. nem tudod befolyásolni, hogy milyen mélyen legyen, mert ő mozog, és egy-egy döfésnél bizony hatolhat mélyebbre is.
2. első együttlétkor talán kicsit több romantika kellene, meg szemkontaktus, nem egy nagy d*gás, hidd el, te sem annyira élveznéd.
Maradj a misszionáriusnál (az a legjobb választás sztem), majd max te ülj rá lovaglópózban, mert ott tényleg te tudod irányítani, hogy meddig menjen beléd.
Jajj bocs, én hirtelen azt hittem hogy a kutypózról kérdezel:)
Pedig elolvastam a kérdést.
Szóval a lovagló inkbb, mint a kutyapóz, de a misszionárius a lehető legjobb talán elsőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!