16-17 éves kor ideális a szüzesség elvesztésére?
Ideális lehet, ha tisztában vagy(tok) a védekezéssel. Ha elég érettnek érzitek magatokat, akkor ideális. Előtte viszont sok petting, stb., ugyanis nem úgy megy, hogy durr bele. A védekezésen van a hangsúly. Olvassatok utána a dolgoknak, és ne ti legyetek a következő: "ma vesztettem el a szüzességem, nem védekeztünk, az első alkalomnál ugye nem lehetek terhes" kéredzők. :)
Sok sikert!
Nem ideális, csak divatos...
azután olyan sokan megbánják, bár talán nem is fogják fel... rossz képzetük lesz a testiségről, sokszor nem lesznek képesek élvezni a szexet stb.
Tedd, amit jónak látsz, szerintem hülyeség ilyen korán kezdeni. Védekezzetek.
Ezt nem lehet korhoz kötni. Mert mindeki máskor érzi hogy érett lett rá. sajna egyre többen érzik úgy hogy már 14 évesen itt az ideje. Nah az már korai. 16-17 év szokott az átlag lenni. De ha nem érzi igazán felkészülve magát az ember akkor ki is tolódhat. Én is 17 évesen veszítettem el, de nem bántam meg:) 6 hónap járás után történt meg.(és még mindig együtt vagyunk 28 hónap)
Szóval ki hogy érzi, de a testi lelki érettség egyaránt fontos, nah meg hogy tisztában legyetek a védekezési módokkal.
Nem rólam van szó, én már elvesztettem a szüzességem, most vagyok 16 és nem a divat miatt. Szeretem a barátomat és azóta is együtt vagyunk. (17 hónap)
:)
Azért kérdeztem, mert olyan sokan írják hogy aki túl korán kezdi az 30 éves korára kifog égni meg ne csodálkozzon ha nincs orgazmusa. És kicsit megijedtem...
A védekezés volt nálunk az első és legfontosabb dolog. Sokfajta védekezési módszert kipróbáltunk és most jutottam el arra a szintre hogy a legmegfelelőbb ami most van. :) Nuvaring
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!