Pasim várna vele. Jelent valamit?
Figyelt kérdés
16 lány vagyok. Van egy 19 éves fiúm akivel 2 hónapja járunk. Én úgy érzem kész vagyok rá hogy elkezdjük a szexuális életünket, de amikor közeledni próbáltam felé (ezalatt azt értem hogy az ölébe ültem és elkezdtem húzni felfelé a pólóját), visszakozott. Azt mondta hogy szerinte én még túl fiatal vagyok hozzá, várjunk egy kicsit. Ez nagyon aggaszt. Nem jövök be neki? Vagy miért ilyen? Másik pasi valószinűleg inkább örült volna neki.2011. nov. 2. 21:00
1/14 anonim válasza:
Én örültem volna neki, gyere le Gyulára, még lovagolhatsz is! :p
2/14 anonim válasza:
Lehet h tényleg csak neked akart jót
3/14 anonim válasza:
Na bazzeg ilyet se láttam még :D !
4/14 anonim válasza:
az komoly :))
szerintem tényleg szerethet téged :D örülj neki,hogy nem csak kihasznál ;)
5/14 A kérdező kommentje:
Én is nagyon furának találom... :S
2011. nov. 2. 21:06
6/14 anonim válasza:
fura. de csak neked akar jót ;) hidd el :)
7/14 anonim válasza:
Várjá kitisztult a fejem és rájöttem.
1. Sanszos, hogy impotens és nem áll fel neki a cerka
2. Lehet, hogy meleg és csak kamuból vagy neki, hogy ne tudják róla, hogy az
3. Gyorstüzelő a barátunk és nem mer beléd durranni
8/14 A kérdező kommentje:
---ma 21:15
xDD hülye vagy :D
2011. nov. 2. 21:18
9/14 anonim válasza:
Most mit kell kiakadni? Nem akarta és kész. Ha egy nő visszautasít egy férfit, az természetes, de fordított estben a nőnek már minden baja van, hogy mégis hogy mert visszautasítani.
10/14 anonim válasza:
Szerintem nincs ebben semmi rosz,fiatal vagy még ahogy énis 16 vagyok fiú,és a barátnőm felhozta a sex témát,én akkor mondtam hogy felőlem csinálhatjuk,de csak ha ő is akarja,meg mi 5hónap után kezdtünk ezen filózni,és a barátod olyan mint egy normális fiu,aki nem csak arra megy hogy jól megba*zon hanem szeret...énis ellentmondtam elsőnek a barátnőmnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!