A barátaim lenéznek, mert még szűz vagyok és egy pasim sem volt. Mit csináljak?
Na, szóval. Az állítólagos barátnőim már mind lefeküdtek egy-egy sráccal, bár ők idősebbek nálam, szóval egyikük 16 a másik kettő 17. És amikor véletlenül szexre téved a téma a beszélgetésben, és mondok valamit, rám néznek és azt mondják, "te ezt úgysem értheted". Meg úgy érzem rajtuk hogy kicsit lenéznek amiért még egyszer sem volt pasim...de mit csináljak ha eddig nem jött olyan srác aki megdobogtatta volna a szívem? Én ilyen felszínes kapcsikba nem akarok belefolyni.
Szóval szerintetek mit csináljak?
1- Hagyjam magam tovább piszkálni.
2- Hazudjak...
3- Gyorsan szerezzek valakit, akivel együtt lennék egy ideig, de ha nem tetszik annyira akkor csak pettingelnénk, és azt mondanám lefeküdtünk, sose derülne ki...
Igen tudom ez most nagyon szarul hangzik, de már nagyon zavar hogy lenéznek, és hogy ettől kevesebbnek érzem magam ;(
16 Lány.
ha jól érzed magad ilyen emberekkel, akik bántanak, megaláznak, gúnyolnak, akkor mazochista vagy... semmit ne csinálj.
21L
Ne foglalkozz velük, majd te azzal és akkor csinálod, amikor úgy érzed, hogy készen állsz.
De ha nagyon zavar és hajdú-bihari vagy én ismerkednék amúgy is szívesen, mert tök egyedül vagyok.
De pont ez az, hogy néha rájukjön ez a hülyepcsa-stílus, és akkor nyomatják a beképzelt szövegeiket meg ezt. De amúgy nagyon aranyosak... szóval... :/
Köszi az ajánlatokat, de inkább nem.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!