A barátaim lenéznek, mert még szűz vagyok és egy pasim sem volt. Mit csináljak?
Na, szóval. Az állítólagos barátnőim már mind lefeküdtek egy-egy sráccal, bár ők idősebbek nálam, szóval egyikük 16 a másik kettő 17. És amikor véletlenül szexre téved a téma a beszélgetésben, és mondok valamit, rám néznek és azt mondják, "te ezt úgysem értheted". Meg úgy érzem rajtuk hogy kicsit lenéznek amiért még egyszer sem volt pasim...de mit csináljak ha eddig nem jött olyan srác aki megdobogtatta volna a szívem? Én ilyen felszínes kapcsikba nem akarok belefolyni.
Szóval szerintetek mit csináljak?
1- Hagyjam magam tovább piszkálni.
2- Hazudjak...
3- Gyorsan szerezzek valakit, akivel együtt lennék egy ideig, de ha nem tetszik annyira akkor csak pettingelnénk, és azt mondanám lefeküdtünk, sose derülne ki...
Igen tudom ez most nagyon szarul hangzik, de már nagyon zavar hogy lenéznek, és hogy ettől kevesebbnek érzem magam ;(
16 Lány.
1.ők nem a barátaid
2.minek vagy ilyen emberekkel? gondolom náluk jobbat nem találsz
3.ha elgondolkodtál ezeken, akkor már nincs miről beszélni. egyesek meg azért fognak lenézni mert nem volt benned tartás. nem lehet menekülni örökké
Szia!
Én a harmadik opcióra szavaznék! :-)
Velem pettingelhetnél, szívesen belenyalnék a mézescsuprodba :)) Ne félj, nem vagyok tuskó, és tudok titkot tartani is.
Írj privit :-)
22F
Figyelj kislány, semmi értelme odaadni magad valakinek csak ezért!
Mondd meg a "barátnőidnek", hogy miért vagy még szűz és ne húzzák a fejed ezzel! Egyébként az ilyenek nem barátok.
23F
Ne változz meg, nagyon ritka, aki ilyen normális és nem tette még szét a lábát senkinek, csak azért, mert meg akar "szabadulni" a szüzességétől, viszont a "barátnőidet" cseréld le sürgősen;) Kívánom neked, hogy találd meg azt a fiút, aki tiszta szívből fog szeretni!:)
Ezt a kérdést én tettem fel, ha gondolod, akkor nézz szét a kommentek között:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
16/L
köszi a válaszokat.
mindjárt megnézem amit belinkeltél, utolsó. látom hasonló cipőben járunk. köszi a linket :) ugyanezt kívánom neked is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!