El akarom veszíteni, de nincs kivel, mit tegyek?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, és már nagyon vágyom rá, de sajna nincs kivel, mert nem járok el diszkóba meg ilyen szórakozóhelyekre, legtöbb szabadidőmet sporttal és a barátaimmal töltöm.
Imádok a szabadban lenni, de mégis hogyan legyen így barátom, ha sportszerkóban látnak az utcán, nem pedig feszülős rövid nadrágban?
Volt már barátom, de azt mondta, hogy hogy legalább 16-ig várjunk vele, hát itt vagyok 16 évesen,//pasi nélkül// mit tegyek?
2009. máj. 2. 20:40
21/27 anonim válasza:
én is igyvagyok 16 vagyok és fiu szivesen megismernélek személyesen:)
23/27 anonim válasza:
jah és szeretnélek is szivböl nemcsak szex!!!
24/27 anonim válasza:
nekem nagyon bejönnek a sportoló csajok.
Eddig is csak olyan barátnőim voltak, akiket a sportpályán, uszodában, szedtem fel.
Am, jelenleg én is ugyanebben a cipőben járok: szretem a sportot, mindig mozognom kell, és nincs időm meg erőm egy jó edzés után discoba, de még kocsmába se eljárni.
18/F
25/27 anonim válasza:
szioka egy smst irj...kérlek...20 584 7683
26/27 anonim válasza:
szioka:) irj és megduma baadnewzz@freemail.hu
27/27 anonim válasza:
Nekem írhatsz privát üzenetet :-) 21/F Szívesen ismerkednék Veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!