Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » El akarom vesziteni, de nem...

El akarom vesziteni, de nem tudom hogyan akarom!?

Figyelt kérdés

Lécci adjatok tanácsot hogy hogyan veszitsem el anélkül hogy fiuval lennék! Azért nem fiuval akarom mert egy normális Pasival se találkoztam aki megérdemelné!

Tisztelet a kivételnek!

2011. febr. 21. 14:38
1 2
 1/20 anonim válasza:
58%
hű ez szerintem butaság, nem arról van szó, hogy a pasid azt hiszi nem vagy már szűz? és szeretnéd gyorsan elveszíteni.. hogy ne derüljön ki a hazugság?:S
2011. febr. 21. 14:39
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
A szüzességedet pedig nem fogod elveszíteni mással, mintsem egy fiúval... Az egy dolog, hogy egy vibrátorral megcsinálod "magad" és jó volt meg minden, de ettől függetlenül te szűz maradsz. Lehet, hogy testileg nem is ,de lelkileg/szellemileg mindenképpen! Viszont, ha ez a kérdés megfogant benned akkor még elég éretlen vagy és nem élhettél túl sokat, szóval várj szépen türelmesen...
2011. febr. 21. 14:40
 3/20 anonim ***** válasza:
72%
Ha neked olyan jó érzés lesz az, hogy ha visszaemlékezel arra, hogy kivel veszítetted el saját magad jut az eszedbe, hát hajrá. 15/L
2011. febr. 21. 14:43
 4/20 anonim ***** válasza:
71%

Veszd el velem :P Nah de komolyan...nem olyan jó az,ha srác nélkül veszted el...meghatározza nagyon az egészet az első :S

Szóval szerintem ismerkedj,és fogsz hidd el találni normális fiut :) Én is az vagyok,és ha én létezek,akkor rajtam kivül is vannak még ;)

2011. febr. 21. 14:50
 5/20 anonim ***** válasza:
14:50-es nem ismerlek én téged valahonnan? Légyszi írj nekem privátban. A levélbe írd bele, hogy 14:50.
2011. febr. 21. 14:56
 6/20 Tömés válasza:
Én, én.::P:D Szép vagyok, meg okos.:D
2011. febr. 21. 14:56
 7/20 anonim ***** válasza:

Irtam privit :D Szerintem nem ismer itt nagyon senki,de kitudja :D

14:50es vagyok :D

2011. febr. 21. 14:59
 8/20 anonim ***** válasza:
53%

Csak tedd ki egy kuka tetejére, majd valaki elviszi.

B+, hát mégsem egy pár elhasznált cipőről van szó, hanem a szüzességedről!

Ha nem vagy már technikailag szűz, akkor fogsz találni rendes pasit, aki megérdemli?

Vagy ha megkérdi, hogy ki volt az első, mit fogsz felelni? Eljátszottad magadnak egy vibrátorral?

Ha azt mondod, hogy szűz vagy, közben nem, az meg hazugság, és megbántod vele.

Eszeden vagy??

Csak azt gondold végig, mi fog változni, ha felnyomsz magadnak valami vastagot. Holnap a te életedben mi lesz más?

Visszacsinálni meg persze nem lehet.

(tudom, vannak rá műtétek meg blabla, de hidd el, nem tudod majd visszacsinálni)

2011. febr. 21. 15:06
 9/20 anonim ***** válasza:
Simán találnál olyan fiút, aki megérdemelné, legfeljebb keresgélned kellene a kevésbé jóképűek között is.
2011. febr. 21. 15:10
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem értelek... ha még soha nem találkoztál normális pasival, miért akarod elveszíteni? Előbb egy normális pasi kéne nem? Persze gondolom nagyon be vagy indulva, de legalább tudod mi mit érzünk, és miért nem "normálisak" a pasik :D

Amúgy meg hidd el, fogsz találni olyat aki megérdemli. Rengeted szerethető ember szaladgál, csak fel kell őket ismerni. Szóval én a helyedbe csak ismerkednék, és próbálnék nyitott szemmel járni... aproró merre laksz? :P

16/f

2011. febr. 21. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!