El akarom veszíteni a szüzességem, de hogyan? Többi lent.
nem akarok hosszútávú kapcsolatot csak egy alkalmi szexet úgy,hogy nem kell érte fizetnem és nem valami cigány ku*vával szeretném.
valakinek nem lenne kedve hozzá léci:)
18 vagyok.
Szanalmas vagy! Legalabb az elsonek add meg a modjat en is 18 vagyok es szuz es akkor mivan? Bird mar ki mig lesz egy szep baratnod es elveszi o neked akkor legalabb tudod h te sem akarmelyik hulye r.bancal veszitetted el a szuzesseged.
Jelenleg van baratnom fel eve jarunk es meg nem volt szex en tudok ra meg varni mert tudom h szeret annyira h lefekudjon velem.
18/F Muhaha
nem érdekel a kapcsolatod és nekem nagy okom van rá,hogy így veszítsem el,mert hála a szüleimnek nekem soha sem lehet majd egy normális hosszútávú kapcsolatom.
úgyhogy fogd a pof*** mert semmit sem tudsz rólam:(
tul dramatizalod miert ne lehetne hosszu tavu kapcsolatod vandor cigany vagy?
18/F Muhaha
de az képzeld és ez nem tartozik rád.
az családi körülményekkel van a probléma és ha elhoznám a csajt mihozzánk hát világgá futna.
tessék most már tudod,és örülhetsz magadnak te szerencsés:(
nem vagyok cigány.
szőke haj kék szem ha valakit ez érdekelne.
és a basztatást mellőzétek ígyis elég balyom van
hat figyelj en is eddig 1x tudtam haza hozni magamhoz a csajt de miert nem mesz te hozza??? en is azt csinalom nem muszaly haza vidd...
18/F Muhaha (es nem csesztetni akarlak hanem segiteni rajtad)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!