El akarom veszíteni a szüzességem, de hogyan? Többi lent.
nem akarok hosszútávú kapcsolatot csak egy alkalmi szexet úgy,hogy nem kell érte fizetnem és nem valami cigány ku*vával szeretném.
valakinek nem lenne kedve hozzá léci:)
18 vagyok.
ez nem olyan könnyű értsd meg ha itt laknál te sem akarnád,hogy a csaj ide jöjjön.ezt értsd meg érted.
haha
neked könnyű röhögnöd :(
figyelj, az elején amíg találkozgatsz, randizgatsz vele (nem tudom hol tartotok) nem kell megmutatnod a házat! megbeszélitek hogy a városban xy helyen találkoztok és kész! ebből nem kell ügyet csinálni... és hidd el hogy meg fogja érteni hogy szegényebb körülmények között élsz mint az átlag! ha nem érti meg akkor meg amúgy se lett volna értelme a kapcsolatnak, mert nem érdemel meg téged!
az önbizalom, pozitív gondolkodás a legfontosabb, erre sajnos én is csak pár hónapja kezdek rájönni..
Ha megismersz egy értelmes lányt, akivel szívesen terveznétek hosszútávra, nem az fog számítani hol élsz. Nem kell, hogy egy giccses villában lakj, drága bútorokkal, csak legyen rend és tisztaság. Erről te is tudsz gondoskodni 18 évesen... És ha már tiszta a lakás akkor nincs miért szégyenkezned!
De, ha ennyire feszélyez ez a dolog eleinte csak te járj hozzá, vagy legyetek a szabadban (úgyis nyár van), aztán majd idővel, ha már bizalmadba fogadtad, akkor vidd el magadhoz.
Egyébként, nem kötekedésből, de tanulj meg helyesen írni, a saját érdekedben!!!
hm nem tudta h ugy nevezem magam:D:D:D hat de lol kosz Emporio h elmondtad neki :D
18/F Muhaha xD
csak sikerült :D
kérdezőőőő, válaszolj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!