Elszeretném veszíteni a szüzességem! De nincs kivel. és 15 éves vok Ez gáz?
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok...és elszeretném veszíteni a szüzességem...de nincs kivel...de már úgy érzem nagyon "készen állok" rá2011. máj. 16. 15:36
1/23 anonim válasza:
én is szívesen dugnék már egyet:D
2/23 anonim válasza:
Majd mindjárt kapsz itt pár ajánlatot, örvendj. De azért ezt a kérdést mutasd meg anyukádnak is, csak hogy jobban megismerje a lányát.
3/23 anonim válasza:
Nem hinném, h a társadalom nyomádára kéne elveszíteni a szüzességedet, ha valóban ott tartanál, h el kéne veszítened, akkor tudnád azt is h kivel.
5/23 anonim válasza:
Gondolkodj okosan. Ez nem játék. Legyél előbb szerelmes. Addig is jó masztizást!
6/23 anonim válasza:
Dugj fel magadnak egy vaskos kaktuszt, az megteszi.
7/23 anonim válasza:
Én sajnos nem vagyok pedofil, bár nekem is el kellene veszítenem (19/F)
8/23 anonim válasza:
Amíg ilyen szavakat használsz, hogy "gáz", meg azt hiszed magadról, h hú de nagy lány vagy, addig még nem készültél fel rá.
9/23 anonim válasza:
Gratulálok ,hogy 15 évesen már ezen jár az eszed!!! Remélem anyádék büszkék rád!
10/23 anonim válasza:
csaj egyett kell tenned facebookon keres egy srácot írj neki levelet ... ennyi.. igaz ezzel tönkreteszed magad de hajrá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!