Elszeretném veszíteni a szüzességem! De nincs kivel. és 15 éves vok Ez gáz?
Erővel ne akard elveszíteni a szüzességed.
Ne kövesd el azt a hibát amit több ezer lány elkövetett,többek között én is.
Nincs abban semmi ciki ha egy leányzó 15 évesen szűz.
Ettől vagy Te különleges,hogy nem tartozol bele a sablonos tinilányok körébe.
Majd mikor rátalálsz arra a fiúra akit nagyon fogsz szeretni,és a lényeg, hogy látod rajta, hogy ő is téged úgy szeret,na akkor tedd meg.
Jegyezd meg, hogy nem attól lesz valaki vagány , hogy már nem szűz.
Mindíg hallgass a szívedre,és ne másokra.
Tegyük fel, hogy lefekszel vkivel, akit itt gyk-n ismersz meg. Ugye az biztos nem jó pasi, hisz akkor nem itt próbálna csajozni iylen primitív módon, hogy beírkál f@szságokat. Tehát ronda. Aztán megtörténik a dolog, fájni fog az első, nem fogod élvezni, egy egész életre elmegy tőle a kedved, mert nem hiszem h ezek akik itt ajánlgatják magukat, azok százpesztrálgatást akarnak, hanem inkább dugni akarnak, mert ugye nincs kivel.
Tehát már nem vagy szűz aztán mit csinálsz? eldicsekszel az osztálytársaidnak vagy mi? Nem gondolod, h ezen fognak röhögni? elég gáz dolog ez a dicsekvés, mert nem hiszem h vkit érdekel is a te szexuális életed. kislány vagy még
Köszönöm az értelmes válaszokat... -.-
utólsó hozzászólónak tényleg igaza van...itt csak full gyökerek vannak
Figyelj, ha 15 évesen még szűz vagy, nem gáz az! Szoval én is csak azt tudom neked ajánlani, hogy várd meg az igazit. Aztán majd te is meglátod, hogy az igazival még lehet, élvezni is fogod az elsőt! Vagy ha utána valami gond történne (amikor csak ugy bevállalod magad valakinek, kivel osztod meg majd azt a bánatodat? Ha meg majd lesz egy igazi barátod, vele utána persze mindent megoszthatsz, mi tetszett rajta, mi nem!
Szerintem először várd ki azt az időt, amikor megtalálod az igazit, aztán pedig azt, hogy késznek fogod magad rá érezni. Éi is ezt tettem. Hidd el, én sokkal később veszítettem el, mint te. Nem 15, hanem még több voltam!
15:42
Te aztán tényleg nagynak hiszed magad mi? Mire vered a melled ezzel a bedózással?! Szerintem inkább tanuld meg helyesen a szavak jelentését.
Másrészt te pedig ne légy egy hül@ye liba. Ha viszont mindenképpen az akarsz lenni akkor már egy olyan pasival aki legalább külsőre, ha belsőre nem is nagyon jó legyen. És értsen a dolgához.
Na, megint megjelentek a szentek, akik szerint 15 évesen gáz dolog, és egy életre elmegy tőle a kedved (ezt mostanában nagyon terjesztik, de ez egy nagy hülyeség.)
Ha valakinek elmegy tőle a kedve, az nem azért lesz, mert az illető 15 éves, hanem mert mondjuk a partner béna, figyelmetlen, netán erőszakos. És ilyet huszonévesen is ki lehet fogni, lehet, kedves szent szűz "mindenre felkészülve, felelősségteljesen és okosan" szétteszitek neki a lábatokat.
Titokban irigykedni, vagy csak szimplán lenézni a másikat, csak mert nem várja meg az esküvőjét, élvezi az életet, és egy kis bőrdarabbal kevesebb van a lába között, ez elég szánalmas dolog, és már nagyon unom, hogy mindenhol ez terjeng mostanában ezen az oldalon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!