Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » El akarom veszíteni a szüzessé...

El akarom veszíteni a szüzességem, de hogyan? Többi lent.

Figyelt kérdés

nem akarok hosszútávú kapcsolatot csak egy alkalmi szexet úgy,hogy nem kell érte fizetnem és nem valami cigány ku*vával szeretném.

valakinek nem lenne kedve hozzá léci:)

18 vagyok.

2010. júl. 14. 21:43
1 2 3 4
 11/40 anonim válasza:
úristen.. :) te se mostanában fogod elveszíteni :D sztem simán megértené hogy hülye a család és nem szeretnéd hogy nálatok legyetek.. ez nem kifogás arra hogy miért nincs barátnőd.. lehettek 1000 más helyen + nála is
2010. júl. 14. 22:03
 12/40 A kérdező kommentje:
jó de hosszútávúnál a csaj is fogja akarni,hogy elvigyem őt mihozzánk nem és akkor már szakítanák is vele mert szégyenlem magamat ez miadt
2010. júl. 14. 22:04
 13/40 anonim ***** válasza:
Micsodád van? balyod? Na te is egy értelmes ember lehetsz..:D Egyébként meg akárhol meg tudsz dugni egy csajt. Menj pl. diszkóba, és nem feltétlen kell hazavinned, máshol is lehet. De ha neked k*rva kell, hát ki akadályoz meg?
2010. júl. 14. 22:06
 14/40 A kérdező kommentje:
plusz nincs szép házunk és nem nagy érted ezt tiszta szégyen + hüje itt mindenki nálunk pfuh.
2010. júl. 14. 22:06
 15/40 anonim válasza:

hosszútávnál méginkább megérti a csaj... ha veled volt napokig, hetekig vagy hónapokig, akkor fontos vagy neki és nem érdekli hogy milyen a családod.. mert tudja hogy te milyen vagy! nem a családdal akar lenni, hanem veled!

Szedd össze magad és cselekedj! Ne éld bele magad hogy nem fog összejönni, mert akkor tényleg nem fog!

2010. júl. 14. 22:08
 16/40 anonim ***** válasza:

hat ha a csaj szeret akkor nem azt fogja nezni h milyen hazad van es h milyen hulyek a szuleid hanem elfogad teged ugy ahogy vagy nem muszaly ti annyit legyetek otthon nalatok lehettek ti a csajnal is ez nem kifogas amit te ide leirtal es h miert volna surgos? lesz kesobb is rad "Ami kesik nem mulik" gondolj erre:)

18?F Muhaha

2010. júl. 14. 22:08
 17/40 A kérdező kommentje:

én szeretném nem ku*vával hanem olyannal akit szeretek mert amúgy szerelmes is vagyok és jól alakulnak a dolgok de nem akarok járni vele mert tudom hogy az én családom és a ház is ahol lakunk nem egy olyan szép hej mint másoknál értitek már.

az öngyilkosság gondolata jár végig rajtam sokszor.

2010. júl. 14. 22:09
 18/40 A kérdező kommentje:
és a csaj meg nem szerelmes belém úgyhogy nagyon is nézni fogja,hogy milyen a család meg a ház.
2010. júl. 14. 22:11
 19/40 A kérdező kommentje:
jó nektek szerencsések vagytok
2010. júl. 14. 22:12
 20/40 anonim ***** válasza:

hulyeseg "ongyilkossag" akkor minden afrikai ongyilkos lehetne mert szegenyek...

nem mindig csak azt kell nezni h milyen hazad van nekunk sincs olyan szep hazunk megis jol elvagyunk...

lehetne hosszu tavu de en ahogy eszre vettem te nem is akarsz mert mindig ellenkezel aki mar mond vmi hasznalhato tippet te csak loksz meg ra vmi hulyeseget...

18/F Muhaha

2010. júl. 14. 22:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!