Baj-e az hogy el akarom veszíteni a szüzességem?
Nem tudom hany evesek irtak az elso ket valaszt, de gratulalok!-nekik is.
Meg hogy baj e? baj nak eppen nem baj, de eleg nagy felelotlenseg. Miert nem kerded meg a szuleidet, hogy "baj-e"?
1. szerintem nagyon nagyon fiatalok vagytok
2. felelotlensegnek tartom
3. ameddig a "csajom"-kent emlegeted addig nem beszelhetsz szeretetrol
4. inkabb menj egyet focizz a haverokkal
maskulonben most ugysem en fogom megmondani neked mi a helyes, ugyis sz.rsz magasbol arra amit irtam, csak akkor nem ertem miert kerdeztel....mondjuk johet a lepontozas!
2vagyok.
elég nehéz volt úgy válaszolni h azt nem tudtunk h hány éves a lány...na így viszont télleg várj még vele,addig meg simogatás puszik stb...szval petting:D
Szia,
három hónap (szerintem) még nem túl nagy idő, főleg, hogy tényleg nagyon fiatalok vagytok. Várjatok még vele. Addig pettingeljetek sokat, ismerd meg a testét. Bőven van időtök, tényleg nem késtek le semmiről. :)
ááá...14 lesz? mivan veletek? ezmár törvénytelen is. tejóég....hihetetlen hova sodródik ez a világ:D
ugyanis a szexhez nemelég az h nagyon szeretem, de 13 éves vagyok.... gondolkozzatok már egy kicsit :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!