Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Baj-e az hogy el akarom...

Baj-e az hogy el akarom veszíteni a szüzességem?

Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok,nagyon szeretjük a csajommal egymást és nem tudjuk mi legyen, mert kér úgy gondolom én is hogy kész vagyok rá.
2009. jún. 23. 12:44
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
43%
Hát ha úgy gondoljátok, hogy legyen, akkor legyen. Kivéve, ha a csaj még nincs 14. Akkor ne!
2009. jún. 23. 12:47
 2/34 anonim ***** válasza:
41%
Nembaj,ha felkészültetek rá,és igazán akarjátok és szeretitek egymást akkor tök oké:)
2009. jún. 23. 12:48
 3/34 A kérdező kommentje:
én 15 vagyok, ő 14 lesz nemsokára, még nyáron
2009. jún. 23. 12:48
 4/34 anonim ***** válasza:
85%

Nem tudom hany evesek irtak az elso ket valaszt, de gratulalok!-nekik is.

Meg hogy baj e? baj nak eppen nem baj, de eleg nagy felelotlenseg. Miert nem kerded meg a szuleidet, hogy "baj-e"?

1. szerintem nagyon nagyon fiatalok vagytok

2. felelotlensegnek tartom

3. ameddig a "csajom"-kent emlegeted addig nem beszelhetsz szeretetrol

4. inkabb menj egyet focizz a haverokkal

maskulonben most ugysem en fogom megmondani neked mi a helyes, ugyis sz.rsz magasbol arra amit irtam, csak akkor nem ertem miert kerdeztel....mondjuk johet a lepontozas!

2009. jún. 23. 12:52
 5/34 anonim ***** válasza:
100%
álj le haver! 14 év alatt a törvény bünteti a nemi életet! meg amugy is...teis fiatal vagy még hozzá...nemogy a bnőd majdnem 14 évesen.Sztem nyugodtan várjatok még 2 évet. Addig meg Petting.
2009. jún. 23. 12:52
 6/34 anonim ***** válasza:
100%

2vagyok.

elég nehéz volt úgy válaszolni h azt nem tudtunk h hány éves a lány...na így viszont télleg várj még vele,addig meg simogatás puszik stb...szval petting:D

2009. jún. 23. 12:57
 7/34 A kérdező kommentje:
Hát még lehet hogy fiatal vagyok hozzá, és még felelőtlenség lenne. Már kérdeztem apámat is hogy ő mikor, azt mondta 15 lehetett, és azt mondta hogy még fiatal vagyok hozzá, várjak még vele egy kicsit. Viszont nagyon szeretem őt. 3 hónapja lehetünk együtt.
2009. jún. 23. 12:57
 8/34 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

három hónap (szerintem) még nem túl nagy idő, főleg, hogy tényleg nagyon fiatalok vagytok. Várjatok még vele. Addig pettingeljetek sokat, ismerd meg a testét. Bőven van időtök, tényleg nem késtek le semmiről. :)

2009. jún. 23. 13:01
 9/34 A kérdező kommentje:
aha, igazad van, ég van időnk ;)
2009. jún. 23. 13:02
 10/34 anonim ***** válasza:
100%

ááá...14 lesz? mivan veletek? ezmár törvénytelen is. tejóég....hihetetlen hova sodródik ez a világ:D

ugyanis a szexhez nemelég az h nagyon szeretem, de 13 éves vagyok.... gondolkozzatok már egy kicsit :S

2009. jún. 23. 13:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!