Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Baj-e az hogy el akarom...

Baj-e az hogy el akarom veszíteni a szüzességem?

Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok,nagyon szeretjük a csajommal egymást és nem tudjuk mi legyen, mert kér úgy gondolom én is hogy kész vagyok rá.
2009. jún. 23. 12:44
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

csinaljatok 3-asban, hogy mindenki legyen elegedett:D

menjetek mar! jo kis ribi a "csajod" ha 13 evesen nem volt neki eleg a kezfogas, hanem "tobbre vagyott":D pffffu babam! :D

2009. jún. 23. 17:18
 22/34 A kérdező kommentje:

elég értetlen vagy, mi 3-asban.....

1. az hogy a gyerek beszari, nem mert mégy egy csókot sem adni a barátnőmnek

2. Nyomd fel magadnak a dákeszt oszt forogjál magadnak, neked rib@nc a csajod esetleg, vagy esetleg buzgó vagy

2009. jún. 23. 17:25
 23/34 anonim ***** válasza:
70%

latom nem ertetted a celzast:P hogy harmasban :P

na de mindegy akkor elmagyarazom:

1.Arra vonatkozott, hogy hatha kapcsolsz, hogy ne, tenyleg nem kene...

2. ha ilyen celzasokat nem ertenek meg, akkor nem foglalkoznek a szex-el

3. nem vagyok b u zi, lany vagyok, es nem egyszerre huztunk nadragot(gyengebbek kedveert: idosebb vagyok nalad), ugyhogy fod vissza magad

4.egy 13 (!!!) eves pisis leanyka uljon le s tanuljon, vagy menjen setaljon a baratnoivel, de ne a szexen jarjon az agya

5. igen is r.banc valaki 13 evesen ha viszket a p..a-a

6 Te se vagy kulonb.

En pedig tobbet nem jartatom a szamat, csinaljatok orrba szajba (ha erted a celzast)

2009. jún. 23. 18:32
 24/34 A kérdező kommentje:
oks! többet ne irj oszt kész...ennyi... nem a te dolgod, és nem sértéseket vártam úgyhogy vissza kéne fogni egyeseknek a kis pofikáját...xD
2009. jún. 23. 20:21
 25/34 anonim ***** válasza:

OSZT??!!

csöppet paraszt vagy:)

a nőd jó nagy r*banc..te meg szánalmas kis f*sz vagy:)

dugd meg a kiscsajt,aztán meséld el az anyjának:)

a spanodat meg vegyétek be 3asba. na,úgy mindenkinek tökéletes lesz.

2009. jún. 23. 21:01
 26/34 anonim ***** válasza:

na te...letudtal pontozni? talan fajt az igazsag? huh, elnezest, hogy belegazoltam a lelkivilagodba, egy "felnott"el szemben ez nem volt tisztesseges. vagy gyerek vagy meg? jajj bocsanat ne sertegesselek, te mar FEL nottel.

azt ajanlom mentsd el ezeket a kommenteket es a kerdest is, es nezd vissza par ev mulva, megdobbensz majd magadon.

amugy nyugi meguntam tepni a szamat, ra jottem ilyen embernek nem erdemes! na szia, remelem egyszer megtanulod mi a helyes, mi nem.

2009. jún. 23. 21:39
 27/34 A kérdező kommentje:
inkább nem mondok semmit :D:D:D Nem ismertek, meg nem ismeritek őt sem, úgyhogy ezzel le is lehet zárni a témát....:P haha
2009. jún. 23. 21:45
 28/34 anonim ***** válasza:
PFÚ..nem semmi dolgok folynak itt..3 hónap édes kevés ahhoz, hogy emgismerd teljesen..és sztem 13 évesen mások kéne a lánynak gondolkodnia...Először legyen petting, ujazás, simogatás, orál, mint egyből sex, ha nem akarod, hogy rossz élmémye legyen az elsőről...SZtem mindenképpen várjatok, még friss a kapcsolat, de úgy is eldöntötted már mit teszel. Én 15 voltm mikor összejöttem a pasimmal és 1 évet vártunk vele, mivel azt akartam, hogy jó legyen.Egy 14 éves lány pedig még nem annyira érett, testileg sem lelkileg, hogy "normálisan" szeretkezzen..gondold át...
2009. jún. 23. 21:48
 29/34 anonim ***** válasza:
szerintem ne használjunk olyan kifejezéseket mint az orál, mert félek, a kedves értelmes kérdező nem érti meg!
2009. jún. 23. 21:57
 30/34 anonim ***** válasza:

nem értem mi a f..nak kell tanácsot kérni amikor az lesz a vége, hogy besértődik a kérdező...

Dugd meg oszt cső...na ezt akarod nem?? hát akkor? egy 3 hónapos kapcsolat olyanyira érett h hű..és ha még nem pettingeltetek honnan tudo, hogy hogy lesz jó neki? ezen nem gondolkodtál? aztán lehet hogy besülsz és fel sem áll...Ne kérd mások véleményét ha nem érdekel..

2009. jún. 23. 22:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!