Baj-e az hogy el akarom veszíteni a szüzességem?
csinaljatok 3-asban, hogy mindenki legyen elegedett:D
menjetek mar! jo kis ribi a "csajod" ha 13 evesen nem volt neki eleg a kezfogas, hanem "tobbre vagyott":D pffffu babam! :D
elég értetlen vagy, mi 3-asban.....
1. az hogy a gyerek beszari, nem mert mégy egy csókot sem adni a barátnőmnek
2. Nyomd fel magadnak a dákeszt oszt forogjál magadnak, neked rib@nc a csajod esetleg, vagy esetleg buzgó vagy
latom nem ertetted a celzast:P hogy harmasban :P
na de mindegy akkor elmagyarazom:
1.Arra vonatkozott, hogy hatha kapcsolsz, hogy ne, tenyleg nem kene...
2. ha ilyen celzasokat nem ertenek meg, akkor nem foglalkoznek a szex-el
3. nem vagyok b u zi, lany vagyok, es nem egyszerre huztunk nadragot(gyengebbek kedveert: idosebb vagyok nalad), ugyhogy fod vissza magad
4.egy 13 (!!!) eves pisis leanyka uljon le s tanuljon, vagy menjen setaljon a baratnoivel, de ne a szexen jarjon az agya
5. igen is r.banc valaki 13 evesen ha viszket a p..a-a
6 Te se vagy kulonb.
En pedig tobbet nem jartatom a szamat, csinaljatok orrba szajba (ha erted a celzast)
OSZT??!!
csöppet paraszt vagy:)
a nőd jó nagy r*banc..te meg szánalmas kis f*sz vagy:)
dugd meg a kiscsajt,aztán meséld el az anyjának:)
a spanodat meg vegyétek be 3asba. na,úgy mindenkinek tökéletes lesz.
na te...letudtal pontozni? talan fajt az igazsag? huh, elnezest, hogy belegazoltam a lelkivilagodba, egy "felnott"el szemben ez nem volt tisztesseges. vagy gyerek vagy meg? jajj bocsanat ne sertegesselek, te mar FEL nottel.
azt ajanlom mentsd el ezeket a kommenteket es a kerdest is, es nezd vissza par ev mulva, megdobbensz majd magadon.
amugy nyugi meguntam tepni a szamat, ra jottem ilyen embernek nem erdemes! na szia, remelem egyszer megtanulod mi a helyes, mi nem.
nem értem mi a f..nak kell tanácsot kérni amikor az lesz a vége, hogy besértődik a kérdező...
Dugd meg oszt cső...na ezt akarod nem?? hát akkor? egy 3 hónapos kapcsolat olyanyira érett h hű..és ha még nem pettingeltetek honnan tudo, hogy hogy lesz jó neki? ezen nem gondolkodtál? aztán lehet hogy besülsz és fel sem áll...Ne kérd mások véleményét ha nem érdekel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!