Baj-e az hogy el akarom veszíteni a szüzességem?
szoooooval naaaaaaaagy 14 eves lesz...huh lesz sajat szemelyie mostmar lehet mindenfelet csinalni. szerintem kene javasolni a kormanynak hogy egy csomag ovszert mellekeljenek amikor adjak ki a szemelyit, mert mostanaban a 14 eves kor a legfelsobb hatar, ahol "illik" a sexet elkezdeni.
3 honap az arra seme leg, hogy megismerd, ne viccelj...
nem mondom, de ha felelossegteljes lennel es szeretned akkor pont azert lennel tekintettel legalabb RA. mit akartok? gyerekek vagytok meg?
nem maradtok le semmirol, 16 de meg 18 utan sem.
na mindegy. egyik elozo voltam
Hát eléggé elszaladt veletek a ló.
A 3 hónap képzeld még csak egy nagy semmi.
Világosítsd csak fel a kisasszonyt, hogy nagyon el van tévedve. Nem kell ész nélkül a divat után rohanni.
Ha tényleg szeretitek egymást, akkor tudtok várni egymásra. Addig max petting, de én azt veszem ki az írásodból, hogy még semmi ujjazás, orál stb. nem volt, ugye?
Ami pedig leginkább kiakasztott.. Amíg a "csajod" addig az eszedbe ne jusson az a szó, hogy szex vele kapcsolatban..
Ha még nem volt semmi, csak csók, akkor inkább a többi dolgot kéne inkább felfedezni, mint rögtön durrbele..azok a dolgok még izgalmassá teszik azt, hogy majd egyszer valami történni fog köztetek :) szerintem várjatok még legalább egy évet, az ő érdekében legalább...
22l
Tényleg várjatok, amíg be nem tölti a 14-et, mert addíg gáz. De nyugodtan feküdjetek le, ha jót akarsz kezdd el minél előbb az első kb 50 szexnél úgyis tök béna leszel, én 16 évesen feküdtem le először a barátnőmmel és csak mostanába gondolkozok, hogy mi a francra vártam eddíg?:)
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!