Baj-e az hogy el akarom veszíteni a szüzességem?
huh..hát..az én jóindulatú hozzászólásom után úgy látom mindenki megvadult:) :)
hát..nemá, hogy nincs fantáziád..simogasd, mindenhol(ahol engedi)ezt is lehet többféleképpen csinálni, kísérletezzetek, itt a hangsúly.Csókolgasd, finoman, alig hozzáérve harapdáld, nyalogasd...ezt olyan jó felfedezni, mindkettőtöknek, itt nincs olyan, hogy hogy kell csinálni? ha leírom, akkor sem tudod, hogy jól csinálod-e csak a visszajelzéseiből tudod megítélni, hogy mi az ami tetszik neki ne féljetek, hogy elrontjátok, mert nem lehet ;)
tessék tökélyre fejleszteni, addig még van idő, mire minden kis titokra rájöttök, addig még idősebbek lesztek, meg kitapasztaljátok egymás testét, lehet ezt akár két évig is..
és csak azután legyen szex, ha már nincs semmi más kérdés, mikor már a szexel kapcsolatban is felszedegettetek sok dolgot szellemileg...és el lehet juttatni egymást a csúcsra úgy is, hogy nincs "szex" csak simogatás..sok sikert
:)
22l
22:06-os válaszoló, meg a többiek, persze, hogy besértődik, ha így beszélsz vele, te nem sértődnél meg ha kérdeznél valamit, és mindenki leüvöltene??Ezen még nem gondolkodtál??Amúgy szerintem azok a válaszok nem segítenek, amiben csak leoltjátok, ha a saját fiad kérdezi majd ezt, mondjuk 16-17 évesen, akkor is így válaszolsz??Téged is így neveltek?
A tiltás sem segít, mert akkor automatikusan az ellenségévé válsz, és csak azért is megteszi.Inkább mondd el észérvekkel alátámasztva azt, hogy a kevesebb több egyenlőre, és hogy nem kell sietni, mert akkor a "barátjává" fogad, és mint tapasztaltabbnak kikéri a véleményed, ergo NEM CSINÁL HÜLYESÉGET, lépésről lépésre halad.Nem jobb ez így, mintha egyszerűen lehülyézed??Sok szülő sajnos csak erre képes, mert nem érdekli a saját gyereke, van neki amúgy is elég baja van...ezen kéne változtatni, meg elgondolkodni, mielőtt gyereked lesz..
22l
szerintem meg amilyen a kerdezo olyanok a valaszok. amilyen a mosdo olyan a torulkozo. ugy kell nevelni a gyermeket, hogy ne legyen ilyen tizeneves mint ez a ket emlobb emlitett GYEREK.
erdekes en nem kerdeztem ilyensmit 13 evesen, es a parom sem otthon 15 evesen, es megis ertelmes felnottekke lettunk!
neha nem art a gyermeknek egy-egy atyai pofon, kene a kedves kerdezonek es a "csajanak" is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!