Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » El akarom veszíteni a szüzessé...

El akarom veszíteni a szüzességem, de hogyan? Többi lent.

Figyelt kérdés

nem akarok hosszútávú kapcsolatot csak egy alkalmi szexet úgy,hogy nem kell érte fizetnem és nem valami cigány ku*vával szeretném.

valakinek nem lenne kedve hozzá léci:)

18 vagyok.

2010. júl. 14. 21:43
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
itt nálunk szinte mindent ki kéne cserélni olyan mintha múzeum volna itt minden 1000 éves.pókhálós és töredezett fal kopott festékkel rajta.és hülye a berendezés és a családtagjaim is agyilag mínuszban vannak:(
2010. júl. 15. 12:36
 32/40 anonim ***** válasza:

Most már az a véleményem, hogy csak sajnáltatod itt magad! Szerinted, te vagy a világon az egyetlen, aki rossz anyagi körülmények között él?

Ha nem egy pénzsóvár maximalista pi.csával jössz össze akkor nem azt fogja nézni, hogy milyenek a bútorok, a fal stb. Legyen tiszta a lakás, takarítani már csak tudsz ennyi idősen!

Léteznek rendes lányok is, csak nyisd ki a szemed!

2010. júl. 15. 13:46
 33/40 A kérdező kommentje:

Nem salynáltatom magamat csak nehéz nekem

köszi a komikat

2010. júl. 15. 19:40
 34/40 anonim válasza:
Talan piszkos a vece? Nagyon jo hipot meg sosavat lehet kapni a tescoban!
2010. júl. 15. 22:17
 35/40 anonim ***** válasza:

jól mondod, nem "salynáltatod" csak SAJNÁLTATOD!!!

És tudod miért? Azért, mert hiába kapsz értelmes és segítőkész választ, azt hiszem az enyém annak számít, nem foglalkozol vele, inkább csak tovább siránkozol...

Az ilyen csőlátású embereken nehéz segíteni.

2010. júl. 15. 22:41
 36/40 anonim válasza:
Hol lax ? Ha közel budapesthez akkor a nyolc ker.ben van egy ribanc . 500 ft-ért baszik veled . Keresd Cucut . Sok szerencsét ;)
2010. júl. 15. 22:59
 37/40 anonim ***** válasza:
Én is szeretném már elveszíteni, de nekem is pont az az bajom, hogy nem akarok hosszútvú kapcsolatot, csak szexet... 21L
2010. júl. 16. 00:45
 38/40 anonim ***** válasza:

emporio xDDD

amúgy tényleg meg kéne érteni a kérdezőt... mármint ne mondjátok neki azt hogy szarja le a körülményeket stb..

én voltam (szerencsére csak voltam, de félig-meddig még vagyok:D) ilyen helyzetben.

2010. júl. 16. 05:10
 39/40 anonim válasza:

az a nagy helyzet barátom, hogy ha te most megnyernéd a lottót, és egy gyönyörű, hatalmas házat vennél magadnak..akkor sem kellenél egy értelmes-okos lánynak sem mert még online is érződik, hogy mekkora egy paraszt vagy. a magyar helyesírást nem pénzért veszik..!

a Te helyedben tanulnék, és fejben dönteném el, hogy már csak azért is jobb anyagi körülményeket fogok biztosítani a leendő családomnak, mint most a szüleim nekem. De Te csak siránkozol. És ez undorító. munkát keress ne alkalmi szexpartnert.

2010. júl. 16. 14:37
 40/40 A kérdező kommentje:

szánalmas vagy.

ha volna szép házam akkor volna barátnőm is főleg hosszútávra.mert akkor bátran mernék csajozni és nem kéne félnem attól,hogy a barátnőmet hova viszem.

2010. júl. 18. 19:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!