El akarom veszíteni, meg tegyem? Szerintetek?
Van egy srác akivel nagyon jól érzem magam, és úgy érzem hogy be jövünk egymásnak. Úgy érzem vele el elveszeném a szüzességem.
20/L
utolsó: gyökér-.-' attól, hogy egy betűt kihagyott nem azt jelenti hogy rögtön analfabéta és nem tud írni-.-' Jó ég.. hova lesz ez a mai világ:/
Kérdező: Amúgy meg inkább azzal feküdj le először, akit szeretsz, de azért, mert már 20 vagy és úgy érzed hogy akarod..., ha így érzed, akkor keress egy pasit, akivel el tudod képzelni hosszú távon és ha össze jöttetek, akkor egy idő után, ne rögtön csapj bele, mert érzelem nélkül a szex egy értelmetlen tevékenység :/ Szerintem
Az, hogy 14-15 évesen túl van rajta a mai fiatalság.. Egy tény, de nem gáz, ha valaki 20 évesen szűz, inkább becsülendő. Én 16 voltam, mikor lefeküdtem a barátommal, de rá 2 hónapra töltöttem a 17-et, vagy is most áprilisba, de csak is azért, mert szeretem azt akivel együtt vagyok és nem azért, mert már a tőlem fiatalabbak rég nem szüzek... Nem érdekel a külvilág ilyen téren :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!