Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » El akarom veszíteni, meg...

El akarom veszíteni, meg tegyem? Szerintetek?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel nagyon jól érzem magam, és úgy érzem hogy be jövünk egymásnak. Úgy érzem vele el elveszeném a szüzességem.

20/L

2011. máj. 17. 16:25
 1/6 anonim ***** válasza:
67%
Az életkorod és a kölcsönös vonzalom alapján azt mondom, hogy igen. Mivel a "szerelem" szót nem említetted, ne számíts életed végéig tartó románcra. De ha valaki sokáig várja a nagy őt, akkor 25 évesen már nem győzi majd pókhálózni magát... 34/F
2011. máj. 17. 16:28
 2/6 anonim válasza:
én csak azért nem tenném meg. a mai világban az igaz,hogy "ciki" ha valaki szűz még 20 évesen,mert az átlag 14-15 évesen túl van rajt. de keress olyan srácot,aki nem csak erre kell. bár a komoly kapcsolatot még nemfogod keresni ennyi idősen. 25/L
2011. máj. 17. 16:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha ennyire értékeled magad, és neked mindegy kinek teszed szét a lábod, hajrá, de szerintem ez elég igénytelen dolog...
2011. máj. 17. 16:48
 4/6 anonim ***** válasza:
38%
20 évesen még képtelen vagy helyesen írni.... Hmm.. Az ilyen emberek nem szoktak 20 évesen szüzek lenni :D
2011. máj. 17. 17:03
 5/6 anonim ***** válasza:

utolsó: gyökér-.-' attól, hogy egy betűt kihagyott nem azt jelenti hogy rögtön analfabéta és nem tud írni-.-' Jó ég.. hova lesz ez a mai világ:/

Kérdező: Amúgy meg inkább azzal feküdj le először, akit szeretsz, de azért, mert már 20 vagy és úgy érzed hogy akarod..., ha így érzed, akkor keress egy pasit, akivel el tudod képzelni hosszú távon és ha össze jöttetek, akkor egy idő után, ne rögtön csapj bele, mert érzelem nélkül a szex egy értelmetlen tevékenység :/ Szerintem

Az, hogy 14-15 évesen túl van rajta a mai fiatalság.. Egy tény, de nem gáz, ha valaki 20 évesen szűz, inkább becsülendő. Én 16 voltam, mikor lefeküdtem a barátommal, de rá 2 hónapra töltöttem a 17-et, vagy is most áprilisba, de csak is azért, mert szeretem azt akivel együtt vagyok és nem azért, mert már a tőlem fiatalabbak rég nem szüzek... Nem érdekel a külvilág ilyen téren :D

2011. máj. 18. 14:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Az ösztöneidre hallgass, tégy ahogy jónak látod de egyet jeygezz meg: AZ 1. ALKALOM NAGYON MEGHATÁROZÓ LESZ ÉS ELKÍSÉR ÉLETED VÉGÉIG!!!
2011. máj. 18. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!