Hogyan tegyem be neki? Miket csináljak? Hogyan nyaljam?
Figyelt kérdés
Fiú vagyok és elszeretném veszíteni a szüzességem. EGy csajjal(nem a barátnőm) terveztük ezt, de nem jött össze, aztán beszéltünk róla megint. Nem tudom hogyan csináljam.
Segítsetek.
2011. júl. 29. 21:45
1/11 A kérdező kommentje:
Baj az, hogyha még nemtudom felhúzni a bőrt a végéről?
2011. júl. 29. 21:46
2/11 anonim válasza:
Igen, az baj És majd jön magától.
3/11 Moszuke válasza:
A kérdező kommentje:
Baj az, hogyha még nemtudom felhúzni a bőrt a végéről?
MÉG???..
4/11 anonim válasza:
ha nem tudod, akkor még fiatal vagy hozzá... 14 éves vagy?
5/11 anonim válasza:
"Hogyan tegyem be neki?"
Keményen ...
Komolyra fordítva: Te még sehogy ...
6/11 anonim válasza:
^fenti
Egyébként meg ha másra nem is,(DEHOGYNEM!)tanulmányozni biztos jó a felnőttfilmeket.Meg a pózokat is végignézheted, úgy általában bárhol... tudod... csak hogy 2 év múlva tudd... ha kéne...
7/11 anonim válasza:
Nem a barátnőd és simán meghúzhatnád? Akkor az egy ribanc... te pedig még kisfiú vagy, menj és játssz inkább. :)
8/11 anonim válasza:
mennyire tapasztalt a lány, hány éves?
9/11 anonim válasza:
Elöször szép lassan tedd be azt egyre gyorsíts..hogy miket csinálj?? hát mondjuk simogasd a mellét meg a punciját a csiklójánál izgasd.. :) de inkább várj az igazira!! komolyan mondom.. meg fogod bánni h nem olyannal veszíted el akit szeretsz.. mert azt jön egyb csaj akit szeretni fogsz és nagyon megbánod h nem neki adtad.. de ezt majd csak akkor fogod igy gondolni ha 18 elmúltál és lesz egy barátnőd :))
10/11 zakkant válasza:
Hogyan tegyem be neki? Miket csináljak? Hogyan nyaljam?
Fiú vagyok és elszeretném veszíteni a szüzességem. EGy csajjal.
Ez mért olyan nagy cucc hogy csajjal?!idáig azt hitted hogy meleg vagy?XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!